Life

Dan Negru revine cu un nou sezon Next Star. Când începe show-ul de la Antena 1

17.05.2021 | 15:18
Dan Negru revine cu un nou sezon Next Star Cand incepe showul de la Antena 1
Dan Negru revine cu un nou sezon Next Star. Când începe show-ul de la Antena 1. Sursa foto: Antena 1
ADVERTISEMENT

Dan Negru revine pe micile ecrane cu un nou sezon al emisiunii „Next Star”. Când începe show-ul difuzat pe Antena 1, aflat la al zecelea sezon? 

Vești bune pentru fanii emisiunii de talente, pentru că Dan Negru se întoarce cu un nou sezon. Filmările emisiunii au fost suspendate anul trecut din cauza pandemiei de coronavirus.

ADVERTISEMENT

În primăvara anului 2020, o singură ediție a sezonului 10 a putut fi difuzată, după care a fost declarată starea de urgență în România, astfel că mai multe emisiuni și seriale au suspendat filmările. 

Dan Negru revine cu un nou sezon Next Star. Când începe show-ul de la Antena 1

Telespectatorii se vor bucura de un nou sezon al emisiunii de talente „Next Star”, care a fost suspendată din cauza contextului epidemiologic în care se află România.

ADVERTISEMENT

Sezonul 10 va începe sâmbătă, pe 22 mai, pe Antena 1, începând cu ora 20:00. Loredana, Dorian Popa și Ștefan Bănică Jr. rămân la jurizare.

Jurații Next Star
Dorian Popa, Loredana și Ștefan Bănică Jr. vor juriza Next Star. Sursa foto: Antena 1

Șerban Copoț își reia, de asemenea, rolul de coprezentator. Acesta se va afla în culise alături de copiii care participă la show, dar și de părinții lor, veniți să îi susțină.

ADVERTISEMENT

Dan Negru aduce copii talentați și ambițioși din toată țara, care vor pregăti surprize pentru cei trei jurați. Prezentatorul își propune să le creeze micilor concurenți amintiri frumoase cu participarea la acest show.

„Copiii pe care i-am prezentat la Next Star acum 10 ani, azi sunt oameni în toată firea care vor duce cu ei amintirea scenei Next Star.

ADVERTISEMENT

Atunci când am început acest proiect, acum 10 ani, mi-am propus să construiesc amintiri în sufletele copiilor. Zic eu că am reușit! Ne revedem în fiecare sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1!”, a declarat îndrăgitul prezentator.

Premiul pus în joc este în valoare de 20.000 de euro, o sumă imensă, pentru care micuții vor lupta cu determinare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de NEXT STAR (@nextstar2.0)

Next Star, suspendat după numai o ediție în 2020

În martie 2020, atunci când a fost declarată starea de urgență în România, producătorii mai multor emisiuni din trustul Antena Group au decis să ia o pauză, pentru ca toată lumea să fie protejată de coronavirus.

Antena 1 a difuzat o singură ediție a show-ului „Next Star”, însă filmările au fost reluate ulterior, iar Dan Negru revine cu una dintre cele mai așteptate emisiuni.

Anul trecut au fost suspedate filmările și pentru serialul „Sacrificiul”, fiind reluate abia în vară.

ADVERTISEMENT