Life

Tragedia care i-a adus împreună pe Florin Piersic și Dan Negru. Prezentatorul nu a uitat niciodată gestul actorului

Tragedia care i-a adus împreună pe Florin Piersic și Dan Negru. Prezentatorul a mărturisit că și acum este mișcat de gestul actorului.
12.12.2022 | 11:25
Tragedia care ia adus impreuna pe Florin Piersic si Dan Negru Prezentatorul nu a uitat niciodata gestul actorului
Tragedia care i-a adus împreună pe Florin Piersic și Dan Negru. are legătură cu tatăl prezentatorului. Foto Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Care este tragedia care i-a adus împreună pe Florin Piersic și Dan Negru. Prezentatorul de televiziune a mărturisit că nu a uitat niciodată.

Tragedia care i-a adus împreună pe Florin Piersic și Dan Negru. are legătură cu tatăl prezentatorului

Puțini știu de ce tragedie sunt legați Florin Piersic și Dan Negru. Prietenia lor durează de ani buni, decenii chiar, iar Dan Negru a explicat acum cum s-au apropiat așa mult.

ADVERTISEMENT

Tatăl prezentatorului de televiziune era foarte bolnav, având cancer, iar acesta își trăia ultimele zile. Florin Piersic a aflat de tragedia din viața prezentatorului și nu a vrut să îl lase singur în acest clipe.

Deși foarte ocupat, Florin Piersic a făcut un gest pe care Dan Negru nu l-a uitat niciodată. Actorul a avut grijă să îl sune în fiecare zi pe prietenul său, iar atunci Dan Negru a înțeles cât îl apreciază, de fapt.

ADVERTISEMENT

Astfel, Florin Piersic în suna zi de zi pe prezentatorul de la Kanal D pentru a-l întreba despre starea de sănătate a părintelui său bolnav de cancer.

„Cred că sunt vreo 25 de ani (n.r. de când  îl cunoaște pe Florin Piersic). Dar pot să îți zic o întâmplare care mi-a demonstrat mie prietenia lui Florin.

ADVERTISEMENT

Tata a murit de cancer și în ultima perioadă, în ultimele săptămâni tata era pe ducă, era într-un spital și Florin mă suna în fiecare dimineață la ora 9 să mă întrebe doar atât «cum e tata, puștiule?»”, a povestit Dan Negru.

Dan Negru a mărturisit că nu a uitat niciodată gestul făcut de actor

Deși nu a fost aproape de el fizic, Dan Negru a apreciat foarte mult faptul că Florin Piersic era aproape de el atunci când trecea prin acest moment atât de greu în viața sa.

ADVERTISEMENT

„Și asta mi-a arătat prietenia lui puternică, n-am să uit asta niciodată!

Așa îmi începeam dimineața, era greu, eu mă duceam la spital și Florin mă suna să mă încurajeze «puștiule, e bine tata?»”, a povestit Dan Negru, conform Cancan.

ADVERTISEMENT