Life

Dan Negru a împlinit 51 de ani și are detalii noi despre proiectul de la Kanal D: ”E marea miză”

Dan Negru își serbează ziua de naștere. Celebrul realizator TV a împlinit vârsta de 51 de ani, ocazie cu care a vorbit despre emisiunea pe care o va modera la Kanal D.
23.02.2022 | 17:09
Dan Negru a implinit 51 de ani si are detalii noi despre proiectul de la Kanal D E marea miza
ADVERTISEMENT

Dezvăluirile despre noul proiectul au fost făcute în cadrul unui interviu, unde a discutat despre aniversare sa, cum va petrece, dar și cum era sărbătorit de familie când era mic.

Vedeta de la Kanal D a oferit detalii importante la ceas aniversar despre emisiunea în care și-a pus foarte mare încredere și care speră că va ajunge la inimile telespectatorilor.

ADVERTISEMENT

Este vorba de un quiz show de cultură generală, moderatorul Dan Negru fiind convins că astfel de emisiuni prind foarte bine la public.

Dan Negru a făcut 51 de ani. Prezentatorul a discutat despre show-ul de la Kanal D

„Vrem sa readucem quiz show-ul la televizor. E marea noastra miză! Sper să reușim să facem asta pe o piață TV unde quiz-ul cu cuvinte si cultură generală a dispărut.

ADVERTISEMENT

E mult spus și nedrept pentru că nu sunt deloc printre cei mai apreciați oameni de TV. Sunt doar un prezentator harnic, care și-a făcut meseria corect. 

Așa ca mine sunt milioane care-și fac jobul corect, doar că nu au expunerea mediatică”, a spus Dan Negru pentru wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Dan Negru la ceas aniversar. Cum își va petrece ziua de naștere

Fostul prezentator de la Antena 1 a povestit cum era sărbătorit în anii copilăriei petrecuți la Timișoara. Vedetei nu i-a lipsit nimic când era mic, mai ales că a fost singur la părinți.

În prezent, Dan Negru recunoaște că nu este o persoană care să fie avidă după petreceri, însă cel mai probabil va sta alături de familie și prietenii apropiați de ziua sa de naștere.

ADVERTISEMENT

Totodată, cunoscutul jurnalist a vorbit și despre cadourile pe care le-a primit de-a lungul anilor, liniștea fiind cea pe care și-o dorește cel mai mult.

„Sunt sociopat de felul meu, nu sunt un mare petrecăreț și nici monden nu sunt, dar azi o sa ma văd cu prietenii apropiați sa bem un vin bun împreuna. Și cu familia.

Toate au valoarea lor la vremea lor. Și alea materiale sunt o dovadă de respect. Dar toți știm că liniștea e cea care le aduce pe toate, deși, la cât de zgomotos sunt, e greu sa vorbim de liniște”, a completat prezentatorul, mai arată sursa citată.

ADVERTISEMENT