Life

Dan Negru, anunț despre Revelion: ”Vi-l confirm pe Trump ca guest star!”

05.11.2020 | 12:20
Dan Negru anunt despre Revelion Vil confirm pe Trump ca guest star
ADVERTISEMENT

Așa cum se întâmplă în fiecare an, Dan Negru este nelipsit din programul celor care petrec Anul Nou acasă. Din cauza crizei de COVID-19, au existat mai multe speculații cum că anul acesta nu se va mai ține Revelionul care i-a distrat pe români timp de două decenii. Dan Negru face un anunț prin care îi liniștește pe telespectatori. 

Deși au circulat zvonuri, Dan Negru a anunțat de curând că se pregătește de filmările pentru emisiune și că acestea încep undeva prin decembrie. Prezentatorul a postat un mesaj pe rețelele sociale în care ironizează titlurile de presă alarmante cu privire la Revelionul de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Dan Negru i-a asigurat pe telespectatori că filmările se vor desfășura în conformitate cu măsurile de protecție impuse de pandemie și că are deja o listă de invitați.

Anunțul lui Dan Negru despre Revelionul 2021

Pandemia de coronavirus a fost o piedică pentru multe seriale și emisiuni anul acesta, iar fanii s-au întrebat dacă pe 31 decembrie vor urmări Revelionul pe care Dan Negru îl prezintă de 20 de ani.

ADVERTISEMENT

Cunoscut pentru umorul care i-a distrat pe români atâta timp, Dan Negru este ironic în mediul online legat de titlurile care induc ideea că anul acesta nu va realiza celebrul show.

“Am dat o tură azi-dimineață pe la chioșcul cu ziare și am văzut că ai noștri sunt mai îngrijorați de Revelionul lu’ Negru? decat de soarta lu’ Biden sau Trump.Ca să le împac, vi-l confirm pe Trump ca și guest star de Revelion! Vorbesc serios!”, a scris prezentatorul pe contul său de Instagram.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Am dat o tură azi-dimineață pe la chioșcul cu ziare și am văzut că ai noștri sunt mai îngrijorați de Revelionul lu’ Negru? decat de soarta lu’ Biden sau Trump. Ca să le împac, vi-l confirm pe Trump ca și guest star de Revelion! Vorbesc serios!

O postare distribuită de Dan Negru (@negru_dan) pe


În fiecare an, Revelionul lui Dan Negru este ținta glumelor de pe rețelele sociale legate de cei care nu au unde să petreacă noaptea dintre ani. Potrivit acestor glume, show-ul de pe Antena 1 este soluția pentru cei care nu merg în cluburi sau la restaurante.

Din cauza pandemiei, anul acesta show-ul este luat în serios. Din moment ce se interzic petrecerile private, românii sunt nevoiți să petreacă Anul Nou acasă și nu în locuri elegante și exclusiviste. Așadar, Dan Negru este cel care îi va distra pe români anul acesta.

ADVERTISEMENT

Recent, prezentatorul din Timișoara a făcut haz de necaz pe această temă și a făcut trimitere la Revelionul său: “După cum merg lucrurile, Revelionul cu Dan Negru devine aproape o certitudine.” 

Dan Negru și-a pus la punct lista invitaților pentru acest an și a dezvăluit că printre aceștia se află și Selly, celebrul vlogger. Prezentatorul a vrut să mulțumească pe toată lumea și să aducă vedete care aparțin fiecărei categorii de vârstă.

ADVERTISEMENT