Life

Dan, NEGRU de supărare! Pro TV a bătut Revelionul de la Antena 1, pentru prima dată în 20 de ani

Lovitură pentru Dan Negru! Pentru prima dată, în ultimii 20 de ani, Revelionul de la Antena 1 a fost bătut de Protevelion! Audiențele au fost depășite de cele înregistrate de programul prezentat de Pavel Bartoș și Raluka
01.01.2022 | 13:28
Dan NEGRU de suparare Pro TV a batut Revelionul de la Antena 1 pentru prima data in 20 de ani
Dan Negru, bătut în audiențe de Pro TV, în noaptea dintre ani. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Dan Negru a primit o mare lovitură la început de an, după ce, în ultima perioadă, le-a sugerat internauților să nu stea la televizor în noaptea de Revelion, ci cu prietenii și familia.

Pentru prima dată după 20 de ani, Pro TV a bătut Revelionul lui Dan Negru de la Antena 1. Intervalul de maximă audiență, între orele 22:00 – 02:00, a fost câștigat de postul din Pache Protopopescu.

ADVERTISEMENT

De remarcat faptul că Revelionul de la Antena 1 a început la ora 22:00, în timp ce Pro TV, postul rival, a început distracția mai devreme, la ora 20:00, cu imagini care au fost filmate în platourile de la Românii au talent, SuperStar sau Vocea României.

Dan Negru, bătut în audiențe de Pro TV, în noaptea dintre ani

Potrivit paginademedia.ro, la nivel național, peste două milioane de români au urmărit, în fiecare minut, Protevelionul, în timp ce Revelionul Starurilor cu Dan Negru a avut 1,9 milioane de români.

ADVERTISEMENT

Kanal D și România TV au fost aproape la egalitate în noaptea dintre ani, clasându-se în felul acesta pe locul trei, respectiv patru. Postul turcesc a avut aproape 700.000 de români, iar celălalt cu 14.000 mai puțin.

În ceea ce privește sectorul urban, sursa menționată arată că emisiunea de la Pro TV a avut peste 1,1 milioane de români. În schimb, la show-ul moderat de Dan Negru s-au uitat aproape 900.000 de oameni.

ADVERTISEMENT

România TV a fost la oraşe pe locul al treilea,  clasându-se în felul acesta înaintea Kanal D, cât și a postului public TVR 1.

Comercial. Revelionul prezentat de Pavel Bartoș și Raluka, la Pro TV, a ocupat prima poziție și pe publicul comercial, atât pe segmentul clasic (18-49 de ani), cât şi pe noul comercial (21-54 de ani ABCD Naţional).

ADVERTISEMENT

De asemenea, pe publicul comercial au contat numai revelioanele de la cele două mari posturi rivale. Un exemplu în acest sens este faptul că audiențele lui Dan Negru, pe publicul tânăr, între 18-49 de ani, a fost de peste patru ori mai mare decât locurile trei-patru, ocupate de Kanal D şi România TV.

În altă ordine de idei, prezentatorul de la Antena 1 a anunțat, în urmă cu ceva vreme, că este ultimul an în care prezintă un show cu măști, cum a fost cel din 2022.

Performanță uriașă pentru Super Revelionul de la Etno TV

O surpriză inedită de Revelion a fost și postul de televiziune Etno TV, unde Jean de la Craiova a făcut senzație. Revelionul prezentat de celebrul cântăreț de muzică de petrecere s-a clasat pe locul 10 în audiențe.


Performanța uriașă se datorează invitaților aleși pe sprânceană, majoritatea soliști de manele. Adrian Minune, Tzancă Uraganu sau Luis Gabriel au încins atmosfera la „Super Revelionul”, singurul cu muzică live.

De asemenea, foarte mulți interpreți de muzică populară au răspuns afirmativ invitației de la Etno TV, printre care se numără: Mariana Ionescu Căpitănescu, Constantin Enceanu, Cristian Pomohaci, Nicu Paleru, Armin și Petrică Nicoară și Claudia Puican. A fost singurul Revelion cu muzică live în totalitate, realizat cu sprijinul Superbet.

ADVERTISEMENT