Life

Dan Negru, față-n față cu Denise Rifai! „V-ați iubit cu Andreea Marin?”. Cum a răspuns prezentatorul TV

08.01.2021 | 19:44
Dan Negru fatan fata cu Denise Rifai Vati iubit cu Andreea Marin Cum a raspuns prezentatorul TV
ADVERTISEMENT

Marți, 12 ianuarie 2021, Denise Rifai vă așteaptă la o nouă ediție incendiară a emisiunii sale de la Kanal D, alături de una dintre cele mai reprezentative figuri ale televiziunii românești.

Prezentator, scenarist și coautor al unor formate care v-au ținut ani la rândul cu sufletele la gură. Personalitate expansivă, cu o bună dispoziție molipsitoare, Dan Negru va fi, cum probabil v-ați dat seama deja, protagonistul unui interviu spumos, la capătul căruia îl veți descoperi într-o nouă lumină.

ADVERTISEMENT

Și tot atunci veți afla adevărul despre idila cu marea sa „rivală”, nimeni alta decât fosta „Zână a Surprizelor”, Andreea Marin, dar și detalii mai puțin cunoscute din spatele micului ecran.

Dan Negru răspunde la cea mai dificilă întrebare: “V-aţi iubit cu Andreea Marin?”

Vă țineți ascunsă soția de presă?”, „De ce îi interziceti fiicei dumneavoastră o carieră în televiziune?”, „V-ați iubit cu Andreea Marin?”, „De ce ați prezentat emisiuni care nu v-au plăcut?”, „Vă săpați colegii pentru a obține proiecte TV?”, “Cine v-a învățat să faceți afaceri?”, sunt doar câteva dintre întrebările la care trebuie să răspundă Dan Negru.

ADVERTISEMENT

Acestora li se adaugă o serie de dezvăluiri din culisele programului cu care îndrăgitul prezentator TV intră în casele românilor în noaptea dintre ani. „Vă e teamă că vă uită lumea până la Revelion?”,  l-a mai întrebat Denise Rifai.

Revelionul lui Dan Negru s-a clasat pe locul al doilea în topul audiențelor din Europa

Difuzat de Antena 1 și prezentat de Dan Negru, Revelionul Starurilor 2021 a fost urmărit de 2,5 milioane de români și a avut un share de 36% pe segmentul comercial, ocupând astfel locul secund în topul audiențelor din Europa, după BBC.

ADVERTISEMENT

Momentul de vârf a fost înregistrat la ora 23.05, când în fața televizoarelor se aflau 3,57 milioane de români, adică 20,3 rating și 41,3 cota de piață. La nivel european, podiumul edițiilor de Revelion a fost completat de „L’anno che verra”, de la postul Rai Uno. Spectacolul italienilor a fost urmărit de opt milioane de persoane și a avut un share de 33,9%.

Suntem în topul celor mai urmărite revelioane tv europene! În Europa s-au publicat audiențele celor mai vizionate revelioane din anul pandemiei, an care a adus, din cauza lockdown și a restricțiilor, cel mai mare consum de televziune din ultimii 10 ani.

ADVERTISEMENT

După englezi, am fost pe locul doi. După salariu, aflu de la știri că nu eu am fost pe locul 1. Între noi și italieni nu sunt diferențe, Amadeus e prezentatorul tv italian pe care-l copiez de multe ori, dar merită să vedeți ce-au făcut francezii”, a scris Dan Negru pe contul său de Facebook.

ADVERTISEMENT