Life

Dan Negru, dezvăluiri despre ediția de Crăciun pe care o filmează cu Florin Piersic, în Dubai: „Sunt varză”

Dan Negru și Florin Piersic vor realiza un material special pentru sărbători în Dubai. Cei doi au pornit la drum, iar prezentator a postat primele imagini în care apare alături de cunoscutul actor.
10.12.2021 | 11:43
Dan Negru dezvaluiri despre editia de Craciun pe care o filmeaza cu Florin Piersic in Dubai Sunt varza
ADVERTISEMENT

Florin Piersic a ajuns la vârsta de 85 de ani, dar încă adoră să muncească. Cunoscutul actor va realiza alături de Dan Negru o filmare inedită tocmai în Dubai.

Cei doi au pornit în marea aventură, iar prezentatorul a postat primele imagini din aeroport.

Acestea au devenit rapid virale. Au fost vizualizate de peste 50.000 de internauți.

Negru a început deja filmările pentru ediția specială de Crăciun, pe care o va realiza cu marele Florin Piersic. Realizatorul tv este extrem de obosit, căci filmările au început în forță imediat ce a poposit pe meleagurile arabe.

ADVERTISEMENT

„Sunt varză. Chiar acum filmez cu Florin Piersic. O să fie ceva special de Crăciun. Nu știu dacă auziți, se aude marea. O să fie ceva frumos”, a declarat prezentatorul pentru FANATIK, la scurt timp după ce a ajuns în  Dubai.

Dan Negru și Florin Piersic, surprinși în aeroport. “Ați văzut filmul Parașutiștii? Zbor cu cel mai bun”

Dan Negru și Florin Piersic pregătesc un material inedit pentru Crăciun. Filmările au loc în Dubai, iar cunoscutul actor va povesti amintiri inedite din călătoriile pe care le-a făcut de-a lungul timpului.

ADVERTISEMENT

Înainte de a urca în avion, Dan Negru a realizat un filmuleț în aeroport. Din imagini se vede că cei doi se simțeau foarte bine și erau puși pe glume.

Dan Negru: “Ați văzut filmul Parașutiștii? Zburăm. Și zbor cu cel mai bun.”

Florin Piersic: “Parașutist, da!”

Postarea a devenit rapid virală. A fost urmărită de peste 50.000 de internauți în doar câteva ore. Peste 5.000 au apreciat-o, iar comentariile au apărut imediat.

ADVERTISEMENT

“Toată viața mea l-am iubit pe Florin Piersic…visam să mă mărit cu el când voi fi mare.

Cel mai iubit dintre pământeni și cei mai buni ai României!!! Multă sănătate și numai bine să aveți! Bunul Dumnezeu să vă binecuvânteze pe amândoi!!!

Mă înclin în fața voastră. Să trăiți amândoi 1000 de ani .Sunteți inegalabili!!!

Să trăiți 1000 de ani fără nicio reparație”, sunt câteva mesaje scrise de fani.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de ??? ????? (@negru_dan)

Program infernal pentru Florin Piersic

A ajuns la 85 de ani, dar încă adoră să urce pe scenă. Florin Piersic a acceptat să joace în piesa Străini în noapte tocmai în Belgia. Spectacolul regizat de regretatul Radu Beligan este unul dintre cele mai apreciate în ultimii 10 ani. Actorul a răspuns și altei provocări. O emisiune specială pentru Crăciun realizată în Emiratele Arabe Unite.

ADVERTISEMENT

“Va fi un fel de emisiune diferită, față de ce ați văzut până acum, în sensul în care, spre exemplu, nu voi recita versuri. Eu voi aduce fotografiile făcute în diverse călătorii și îmi voi reaminti, în fața telespectatorilor, momentele trăite în vremurile respective.

Vă voi arăta pozele pe care le-am făcut în Cuba, în Anglia, în Franța și în alte țări pe care le-am vizitat. Mi-am dorit, însă, foarte mult, ca emisiunea să fie filmată într-o altă atmosferă decât aceea cu care v-am obișnuit până acum”, a declarat Florin Piersic pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT