Life

Dan Negru, reacție acidă după ce a văzut care sunt prețurile la Castelul Peleș: “E mai ieftin să vezi Versailles”

Dan Negru a avut o reacție acidă după ce a văzut prețurile de la Castelul Peleș. Prezentatorul le-a comparat cu cele de la Versailles.
27.03.2024 | 12:08
Dan Negru reactie acida dupa ce a vazut care sunt preturile la Castelul Peles E mai ieftin sa vezi Versailles
Dan Negru, revoltat de prețurile de la Castelul Peleș. Sursa foto: Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dan Negru a mers recent la Castelul Peleș și a avut un șoc atunci când a văzut  care sunt prețurile de acolo. Prezentatorul este revoltat de cât costă taxa de intrare și a comparat tarifele cu cele de la Palatul Versailles.

Dan Negru, revoltat după ce a văzut prețurile de la Castelul Peleș. Cât costă taxa de intrare

Prezentatorul de la Kanal D îi îndeamnă adesea pe urmăritori să viziteze locurile din România. De-a lungul timpului, acesta a vizitat diverse locații de la noi din țară, cărora le-a făcut o scurtă recenzie pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT

De curând, Dan Negru a mers la Sinaia pentru a vizita Castelul Peleș. Atunci când a aflat, însă, cât costă taxa de intrare, a avut o surpriză total neplăcută. Adulții trebuie să plătească 150 de lei, în timp ce pentru copii este 37 de lei.

După vizita la castel, prezentatorul a comparat prețurile cu cele de la Palatul Versailles din Franța. Taxa de intrare la acesta din urmă este mai mică, după cum a spus vedeta.

ADVERTISEMENT

“Ăsta e Castelul Peleș din Sinaia și dacă vrei să-l vizitezi trebuie să plătești 150 de lei, dacă ești adult și 37 de lei, dacă ești copil. Dacă vrei să intri la Versailles, palatul regilor Franței, de lângă Paris, plătești mai puțin, 21 de euro, adică vreo 104 lei.

E mai ieftin să vezi Versailles decât Peleșul, deși despre regii Franței, despre istoria Franței învață toți copiii de pe planeta asta, despre istoria regilor României învățăm doar noi”, a spus Dan Negru pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT

Ce le-a transmis Dan Negru autorităților

De asemenea, Dan Negru a mai adus în discuție și gardul de pe aleea care duce la castel. Acesta nu este într-o stare foarte bună, așa că prezentatorul le-a transmis autorităților să facă ceva în această privință.

Vedeta de la Kanal D a mai dat și exemplul castelului Sant’Angelo din Roma. Prețul pentru taxa de intrare este de 17 euro, aproape de două ori mai mic decât la Castelul Peleș.

ADVERTISEMENT

“Și dacă tot încasezi mai mult decât la Versailles, păi măcar gardul repară-l. Uite, acesta e gardul de pe drumul principal, care duce spre Peleș.

Vă mai dau un preț, dacă vrei să vezi castelul Sant Angelo din Roma plătești 17 euro, aici, la Peleș, prețul e dublu, 30 de euro.

Despre istoria Imperiului Roman și despre împărații Imperiului Roman învață toți copiii planetei la școală, despre regii României doar ai noștri.

Dar aici, la Peleș, trebuie să ai grijă de copiii tăi, dacă nu îi ții de mână, i-ai pierdut în prăpastie. Liniștit un copil se poate prăbuși în acea prăpastie”, a adăugat acesta.

Aceste condiții l-au dezamăgit profund pe fostul prezentator de la Antena 1. Acesta a cunoscut personal Familia Regală, astfel că dezamăgirea este chiar mai mare.

ADVERTISEMENT
Tags: