Life

Dan Negru, reacție neașteptată în scandalul sexual al preotului Visarion Alexa: ”Frauda, abuzul, păcatul sunt ale fiecăruia în parte”

Dan Negru reacționează la scandalul sexual în care este implicat preotul Visarion Alexa. Prezentatorul a făcut declarații neașteptate.
23.09.2022 | 12:35
Dan Negru reactie neasteptata in scandalul sexual al preotului Visarion Alexa Frauda abuzul pacatul sunt ale fiecaruia in parte
Ce spune Dan Negru despre Visarion Alexa. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dan Negru reacționează după ce preotul Visarion Alexa a fost acuzat de către o femeie de hărțuire sexuală, iar el și-a recunoscut fapta.

Ce spune Dan Negru despre scandalul sexual în care este implicat preotul Visarion Alexa

Într-o postare pe contul său de facebook, Dan Negru  a dezvăluit că nu-l cunoaște pe renumitul părinte, iar la un moment dat acesta l-a invitat în podcastul său, dar prezentatorul l-a refuzat, deoarece nu merge la astfel de interviuri.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Dan Negru consideră că toți avem păcate și tindem să generalizăm.

”Nu-l cunosc pe Visarion Alexa. M-a invitat la podcastul lui dar cum nu mă duc deloc la podcasturi, l-am refuzat și nu l-am întâlnit.

Frauda, abuzul, păcatul sunt ale fiecăruia in parte. Sunt pe CNP-ul din buletin. Dar noi ne pricepem cel mai bine să le generalizăm. Politiceni sunt hoți și doctorii șpăgari.

ADVERTISEMENT

Monarhia nu era bună că l-am avut pe Carol al II-lea, fotbaliștii sunt proști și căntărețele ușuratice. Mereu am generalizat. Degeaba l-am avut pe Ferdinard că noi am văzut doar erorile lui Carol II-lea, degeaba Dinu, Lucescu sau Gică Popescu sunt parteneri excelenți de dialog, noi am văzut doar blocnotesu’ lui Claudiu Răducanu. Nimeni nu generalizează mai bine ca noi”, a scris Dan Negru pe contul său de facebook.

Dan Negru: ”Singurul pe care-L cred este un tânăr de vreo 30 de ani”

Dan Negru a mai precizat că bisericile ar putea greși prin faptul că pun pe umerii oamenilor ”mai mult decât pot ei duce”  și și-a exprimat credința în Iisus Hristos.

ADVERTISEMENT

”Poate greșesc și bisericile când pun in cârca oamenilor lor mai mult decat pot ei duce. Eu n-am uitat însă niciodată că-n fruntea bisericii ortodoxe nu e patriarhul Daniel si nici in fruntea catolicilor nu e Papa de la Roma.

E un tânăr de vreo 30 de ani care mi-a spus că-mi va da odihnă atunci când voi fi împovărat. E singurul pe care-L cred. Ceilalți să-și ducă păcatele și greșelile fiecare pe CNP propriu ! “Veniți la Mine, toți cei trudiți și împovărați, și Eu vă voi da odihnă”- Iisus-”, a mai scris moderatorul de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Dan Negru este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori din țară și nu puține sunt momentele când își împărtășește pe rețelele de socializare iubirea față de Dumnezeu.

Referitor la preotul Visarion Alexa, acesta este acum un subiect scandalos în lumea publică. Totul are loc după ce o enoriașă l-a acuzat de hărțuire sexuală, care a avut loc chiar în biserică.

Au apărut și stenograme cu cei doi, în care se poate citi cum preotul Visarion Alexa a atins-o în zonele intime pe femeie, în sâmbăta Paștelui. În fața Arhiespicopiei Bucureștilor, părintele și-a recunoscut fapta, iar BOR l-a decăzut din orice drept de a mai sluji în numele lui Dumnezeu. Ancheta continuă în acest caz.

ADVERTISEMENT
Tags:
„Ce a fost ăsta?!” Reacțiile soților Șucu în timpul meciului. Momentul a fost...
„Ce a fost ăsta?!” Reacțiile soților Șucu în timpul meciului. Momentul a fost filmat.„Mamă, dar...”
Imposibil de recunoscut pe străzile din America și interzis 6 luni în fotbalul...
Imposibil de recunoscut pe străzile din America și interzis 6 luni în fotbalul din România, a revenit în țară și la vechiul look
Ce tehnică avea asistenta din Galați pentru a nu fi prinsă făcând cumpărături...
Ce tehnică avea asistenta din Galați pentru a nu fi prinsă făcând cumpărături cu carduri furate din spital
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că...
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că vorbește cu români. Toată lumea a rămas fără reacție
Cele mai bune trei plaje din lume sunt toate în Europa
Cele mai bune trei plaje din lume sunt toate în Europa
Cum arată Modelul A, mașina zburătoare
Cum arată Modelul A, mașina zburătoare "scoasă din romanele SF" a companiei Alef Aeronautics
Procesul crimei din Grădina Botanică din Craiova. Ucigașul lui Melis este față-n față...
Procesul crimei din Grădina Botanică din Craiova. Ucigașul lui Melis este față-n față cu băiatul care a supraviețuit atacului
Un lanț românesc de restaurante renunță la toți angajații străini. ”Trebuie învățați să...
Un lanț românesc de restaurante renunță la toți angajații străini. ”Trebuie învățați să se spele pe mâini, sunt un dezastru”
𝐄𝐗𝐂𝐋𝐔𝐒𝐈𝐕 | Am aflat cine este printre ispitele de Insula Iubirii sezonul 8...
𝐄𝐗𝐂𝐋𝐔𝐒𝐈𝐕 | Am aflat cine este printre ispitele de Insula Iubirii sezonul 8 😮 Nimeni nu se astepta sa revina dupa ce s-a intamplat sezonul trecut
Jador a scăpat de rivalul său de la Survivor România. Ce vedetă a...
Jador a scăpat de rivalul său de la Survivor România. Ce vedetă a plecat
Cum arată Gina Pistol după 8 ore la salonul de înfrumusețare. Schimbarea e...
Cum arată Gina Pistol după 8 ore la salonul de înfrumusețare. Schimbarea e incredibilă! FOTO
Lia Bugnar, dezvăluirea momentului despre un actor din Clanul: Sunt leşinată după el!
Lia Bugnar, dezvăluirea momentului despre un actor din Clanul: Sunt leşinată după el!
În ce condiții ar lansa Putin arsenalul nuclear rusesc? Dosare militare secrete care...
În ce condiții ar lansa Putin arsenalul nuclear rusesc? Dosare militare secrete care explică principiile utilizării armelor nucleare, scurse în presă
S-a îndrăgostit de el când avea 7 ani și s-au căsătorit 30 de...
S-a îndrăgostit de el când avea 7 ani și s-au căsătorit 30 de ani mai târziu. Actorul român și povestea sa incredibilă de iubire