Life

Dan Negru, refuz categoric pentru podcastul lui Cătălin Măruță: ”Alții au rămas supărați pe mine”

Dan Negru, răspuns vehement după ce a primit invitație în podcastul lui Cătălin Măruță. Pe cine a deranjat prezentatorul.
15.02.2024 | 00:15
Dan Negru refuz categoric pentru podcastul lui Catalin Maruta Altiiau ramas suparati pe mine
Dan Negru, răspuns vehement după ce a primit invitație în podcastul lui Cătălin Măruță. Pe cine a deranjat prezentatorul. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Dan Negru, refuz categoric pentru podcastul lui Cătălin Măruță. Vedeta de la Kanal D a dezvăluit că sunt multe persoane publice care au rămas supărate pe el, după ce l-au chemat să depene amintiri în astfel de emisiuni online.

Dan Negru, răspuns vehement după ce a primit invitație în podcastul lui Cătălin Măruță. Pe cine a deranjat prezentatorul

Dan Negru a oferit un răspuns vehement după ce a primit o invitație în podcastul lui Cătălin Măruță. Pe cine a deranjat prezentatorul quiz-show-ului Jocul cuvintelor. Renumitul moderat a fost la un pas de ceartă cu soțul artistei Andra.

ADVERTISEMENT

Cei doi sunt prieteni foarte buni, chiar dacă ani la rând au fost rivali în televiziune. Cu toate acestea fostul jurnalist de la Antena 1 nu a dorit să dea curs unei propuneri venite din partea gazdei emisiunii La Măruță.

„Nu mă duc la podcast-uri și le mulțumesc realizatorilor că m-au înțeles. Cu prietenul meu Măruță am fost la un pas de sfadă, Speak m-a înțeles din prima, dar alții au rămas supărați pe mine.

ADVERTISEMENT

Am fost la Andi, demult, la începuturi. Îmi plac podcasturile. Damian s-a reinventat, Măruță e vârf pe monden, Mihai e radio-talk, pe Joe Rogan îl urmăresc de niște ani și țin pasul cu Coin Talk de pe Spotify”, a scris Dan Negru pe Instagram.

Dan Negru, un fan al podcasturilor internaționale

Dan Negru a ținut cont de sfatul actorului Florin Piersic care l-a îndemnat să nu apară la toate podcasturile la care este invitat și să mai și refuze. Se pare că vedeta nu a vrut să supere pe nimeni și de aceea nu a acceptat nicio propunere.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, se declară un fan al podcasturilor românești, dar mai ales internaționale. Prezentatorul de la Kanal D a mărturisit că a rămas uimit de informațiile pe care le-a aflat la un moment dat dintr-un astfel de show.

„Primul podcast care m-a marcat a fost Dark side of The Earth cu povestea astronautului Dave Wolf care, în 1997, a rămas blocat în afara stației spațiale Mir timp de câteva ore – în timpul primei lui ieșiri în spațiu.

ADVERTISEMENT

Fantastică poveste”, a mai notat Dan Negru pe rețelele de socializare. Prezentatorul de la Kanal D refuză să apară oriunde, cu orice preț. De multe ori dă vina pe Florin Piersic pentru decizia sa în acest sens.

ADVERTISEMENT