Life

Dan Negru, șocat de prețurile din Aeroportul Otopeni: ”Noi între noi ne furăm”

Dan Negru a răbufnit după ce a văzut prețurile din Aeroportul Otopeni. Acesta le-a comparat cu prețul pentru un zbor către Grecia.
21.04.2023 | 14:45
Dan Negru socat de preturile din Aeroportul Otopeni Noi intre noi ne furam
Dan Negru, șocat de prețurile din Aeroportul Otopeni. Sursă foto: Facebook, Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dan Negru este unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune din România. A avut numeroase emisiuni tv de-a lungul anilor, care au ajuns direct la inimile publicului larg. Sunt însă și momente în care acesta răbufnește.

Dan Negru, revoltat de prețurile din Aeroportul Otopeni

Nu de puține ori, au fost situații în care Dan Negru și-a spus punctul de vedere. Într-o manieră cât se poate de plăcută ce e drept, însă de altfel și acidă. Spre exemplu, în urmă cu câteva săptămâni, acesta se arăta revoltat de legea potrivit căreia copiii nu vor mai putea fi exmatriculați din școli.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul tv spunea că nu i se pare normal acest lucru. Asta în condițiile în care, o exmatriculare poate fi un exemplu pentru ca ceilalți să nu repete greșelile unui alt coleg. De asemenea, el le povestea urmăritorilor săi și o situația prin care a trecut.

Acum însă, Dan Negru a ajuns să fie revoltat de prețurile din România. Prezentatorul tv a ajuns pe Aeroportul Otopeni și a avut parte de o surpriză neplăcută. La un magazin din aeroport, prețul pentru o apă plată la jumătate de litru era de 8,5 lei.

ADVERTISEMENT

După un calcul simplu, prezentatorul tv și-a dat seama că trei litri de apă costă cât un zbor din București către Grecia. Și ce este și mai tragic, spune el, e faptul că apa este românească și este vândută într-un aeroport din România.

Un sandwich de pe Aeroportul Otopeni, mai scump decât un zbor cu avionul

”Un zbor din București până la Salonic-Grecia costă cât trei (3) litri de apă plată în aeroportul Otopeni. Apa e românească, aeroportul e tot românesc ca și fraierul care a luat-o, eu. Bișnițarii care mi-au vândut-o, români și ei…”, a fost mesajul lui Dan Negru.

ADVERTISEMENT

Mai departe, prezentatorul tv s-a arătat dezamăgit de prețurile din aeropoartele românești. Acesta susține că un simplu sandwich a ajuns să fie mai scump decât un zbor cu un avion low-cost. El a acuzat totodată statul că ”nu poate controla lăcomia”.

Printre altele, la finalul postării sale, prezentatorul tv spune și că statul nu trebuie să fie complice la această lăcomie. ”Noi între noi ne furăm. În aeroportul capitalei României, un sandwich e mai scump decat un zbor cu un avion low-cost.

ADVERTISEMENT

Statul nu poate controla lăcomia. Dar statul nu trebuie să fie complicele în lăcomie. De un lucru însă sunt sigur: banii pe care-i strângeți intr-o viață nu vă vor ajunge să vă cumpărați alta”, a mai scris Dan Negru, pe pagina sa de Facebook.

ADVERTISEMENT
Tags: