Fotbal intern

Dan Nistor, primele goluri oficiale în tricoul Craiovei! Mijlocașul a înscris de două ori împotriva lui Poli Iași

04.03.2020 | 21:57
Dan Nistor primele goluri oficiale in tricoul Craiovei Mijlocasul a inscris de doua ori impotriva lui Poli Iasi
ADVERTISEMENT

Dan Nistor, mijlocașul adus în iarnă de Craiova de la Dinamo, a reușit să înscrie primel goluri oficiale în tricoul Universității după ce a executat perfect un penalty în minutul 55 al duelului din Cupa României cu Poli Iași și după ce a înscris în minutul 90.

Dan Nistor, primele goluri oficiale la Universitatea Craiova

Dan Nistor a marcat primele goluri oficiale în tricoul Universității Craiova, după ce a executat perfect o lovitură de la 11 metri, în partida cu Poli Iași și după ce a înscris în minutul 90.

ADVERTISEMENT

După reușita împotriva moldovenilor, Nistor a ajuns la două goluri în Cupa României, mijlocașul reușise să mai înscrie pe vremea când juca la Dinamo, într-un meci cu UTA Arad.

„Cu siguranță oltenii mă vor iubi”

La transferul său de la Dinamo, Dan Nistor le-a promis fanilor olteni că îi va face să-l iubească. Mijlocașul nu reușise să înscrie niciun gol, dar este unul dintre jucătorii de bază din lotul lui Corneliu Papură.

ADVERTISEMENT

Mă bucur că sunt aici! Mă bucur că cei de la Universitatea Craiova s-au gândit la mine. Cu siguranță fanii olteni mă vor iubi, asta vă garantez. Eu cred că transferul meu este o lovitură foarte bună pentru Craiova”

„Dinamo va fi în sufletul meu toată viața, iar fanii lui Dinamo au fost foarte apropiați de mine.

ADVERTISEMENT

Dacă tot am primit porecla ceapă sper să marchez multe goluri și stadionul să strige «ceapă, ceapă». Nu regret incidentul cu suporterul, pentru că el m-a înjurat foarte tare”, a mai spus Dan Nistor la prima conferință de presă de la transferul său.

  • 1.100.000 de euro este cota de piață a lui Dan Nistor, conform transfermarkt.com

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 2,15 este cota pentru ”X”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT