Sport

Dan Nistor, umil după eliminarea Craiovei din Conference League: „Asta e valoarea! Să nu ne mai ascundem după deget“

Universitatea Craiova a fost eliminată din Conference League de albanezii de la FK Laci, după 0-1 în Albania şi 0-0 pe „Ion Oblemenco“.
30.07.2021 | 00:06
Dan Nistor umil dupa eliminarea Craiovei din Conference League Asta e valoarea Sa nu ne mai ascundem dupa deget
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a mai scris o pagină în cartea ruşinii fotbalului românesc în Europa, după ce a fost eliminată din Conference League de FK Laci din Albania.

În tur, a fost 1-0 pentru albanezi, rezultat care a dus la demiterea lui Marinos Ouzounidis. Din păcate, Laurenţiu Reghecampf nu a reuşit să aibă un debut cu dreptul pe banca oltenilor. A fost 0-0 în Bănie şi Universitatea Craiova îndură a doua eliminare consecutivă din Europa în faţa unor adversari modeşti.

ADVERTISEMENT

Dan Nistor, supărat după eliminare: „O seară NEAGRĂ“

„E o seară dureroasă pentru noi şi pentru tot fotbalul românesc. Ăsta e nivelul şi trebuie să acceptăm şi să mergem mai departe.

Cred că puteam să marcăm. Am avut două, trei şanse bune. Dacă înscriam altfel cred că se juca meciul. Am avut un pic de ghinion la bara aia, când a lovit portarul şi a ieşit afară. Cred că dacă era invers, la noi, intra în poartă.

ADVERTISEMENT

Sunt supărat, e o seară NEAGRĂ. Nu s-a putut. Trebuie să muncim mai mult. Trebuie să facem o analiză să vedem unde am greşit. Urmează meciul cu Botoşani.

Din punctul meu de vedere nu trebuie să găsim alibiuri. Nu contează cine pleacă şi cine vine. Ăia 11 care suntem pe teren trebuie rezolvăm meciul. Astăzi, am scris o pagină neagră în istoria Craiovei şi a fotbalului românesc.

ADVERTISEMENT

Dacă ne-au bătut cei din Albania, din Kazahstan şi Slovacia, înseamnă că ăsta ne e nivelul, asta e valoarea. Să nu ne mai ascundem după deget. Mie nu-mi vine să cred. Nu pot să cred că nu ne-am calificat.

Suporterii o să reacţioneze urât. Dar, de mâine încolo, trebuie să ne gândim la meciul cu Botoşani.

ADVERTISEMENT

Băiatul meu îmi dă forţă să fiu optimist. Când ajung acasă şi îl văd.  În plan mental, parcă îmi dă putere să merg mai departe. Sunt convins că într-un final vom reuși. Eu cred că vom reusi, noi, ca echipă. D-asta am venit aici. În cupele europene nu mai avem cum, poate la anul. Dar cred că vom reuşi“, a spus Dan Nistor la finalul partidei cu FK Laci, pe Digisport.

David Lazar: „Nu s-a putut mai mult“

„Din păcate, nu am reuşit mai mult. Ne-am dorit, dar cred că aceasta e valoarea fotbalului românesc acum. Nu sunt echipe mici, chiar dacă sunt mai slab cotaţi ca noi, fotbalul se joacă pe teren. Ne-a lipsit puţină şansă. Noi trebuie să punem capul în pământ şi să muncim. E o seară neagră. Sper ca CFR să facă mai mult.

Vom lua fiecare meci în parte şi trebuie să aducem titlul. Nu pot să spun că e criză. A venit şi Mister, am înţeles toţi ce vrea de la noi“, a completat şi portarul David Lazar


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FC Botoșani: 2,37 este cota pentru “peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: