Life

Dan Pavel, dezvăluiri după ce Zanni a câștigat Survivor România: “Este o regie”

Dan Pavel, prezentatorul Survivor România, le-a răspuns celor care au afirmat că totul a fost regizat în Republica Dominicană.
03.08.2021 | 09:21
Dan Pavel dezvaluiri dupa ce Zanni a castigat Survivor Romania Este o regie
Dan Pavel, dezvăluiri după ce Zanni a câștigat Survivor România: "Este o regie". Sursă foto: Survivor România/ facebook
ADVERTISEMENT

Au fost mai multe voci care au afirmat că tot ce s-a întâmplat la Survivor România a fost regizat și că se știa cine va fi câștigătorul. Prezentatorul concursului le-a răspuns acestora.

Domnul Dan, cum era alintat a declarat că de mai multe ori și el a fost surprins de provocările pe care le primeau concurenții și că nu a fost vorba despre nicio regie.

ADVERTISEMENT

Dan Pavel, dezvăluiri după ce Zanni a câștigat Survivor România: “Este o regie”

Survivor România s-a încheiat de câteva săptămâni, însă discuțiile din mediul online sunt încă destul de aprinse. Au fost mulți cei care au spus că totul a fost regizat și că se știa cine va câștiga concursul din jungla dominicană. Au fost și voci care au afirmat că Zanni nu merita marele premiu.

“Zanni a fost în egală măsură contestat și iubit, așa cum s-a întâmplat și cu Elena, Albert. Zanni este câștigătorul absolut, fără dubiu, al „Survivor România 2021“, a spus Dan Pavel, pentru VIVA.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul recunoaște că a existat o regie, dar una de televiziune, care stabilește regulile sau desfășurarea probelor. Acesta spune că totul este cât se poate de real. Eliminările au fost făcute exclusiv de publicul care vota. 

“Survivor România este un format de televiziune cu reguli clare, ceea ce implică și o regie, este singura modalitate prin

ADVERTISEMENT

care poți reda complexitatea trăirilor, a probelor, prin care poți urmări evoluția concurenților și a concursului și transmite emoția acasă, dar este o regie în termeni de televiziune”, a mai spus prezentatorul.

Dan Pavel, despre desfășurarea concursului

Dan Pavel a vorbit despre regulile care trebuiau respectate și despre faptul că tot ce s-a întâmplat în jungla dominicană a fost real. Nu a fost vorba despre nicio regie, așa cum au crezut unii telespectatori.

ADVERTISEMENT

“Totul este atât de real. Totul acolo este hiperbolizat, nervii sunt întinși la maximum, toate instinctele de supraviețuire sunt în alertă.

Eliminările și evoluția concurenților au fost decise de două mari componente: felul în care ei au performat și relaționat pe traseu și în camp și voturile publicului.

Eliminările au fost făcute exclusiv de Marele Public. Singura regie ținea de partea de set, de ceea ce este specific unui show de televiziune.. a mai spus prezentatorul emisiunii Survivor România.

ADVERTISEMENT