Dan Petrescu a bătut cu pumnul în masă, conducerea a executat! Restanțele către jucătorii lui CFR Cluj au fost plătite. EXCLUSIV

EXCLUSIV FANATIK
Marius Tuhut   
în CFR Cluj
26/11/2019, 12:59
Dan Petrescu a bătut cu pumnul în masă, conducerea a executat! Restanțele către jucătorii lui CFR Cluj au fost plătite. EXCLUSIV EXCLUSIV FANATIK
Dan Petrescu in meciul de fotbal dintre CFR Cluj si Academica Clinceni, contand pentru etapa a 15-a din Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe stadionul Dr. Constantin Radulescu din Cluj-Napoca, sambata, 2 noiembrie 2019. © FOTO:Flaviu Buboi / Sport Pictures

Dan Petrescu s-a impus în fața șefilor săi de la CFR Cluj. Conducerea a făcut plăți către jucători înaintea partidei de la Roma. Salariile au ajuns la zi, fiind achitate și bonusurile stipulate în contracte legate de calificarea în Europa League, acolo unde a fost cazul.

Dan Petrescu și-a impus punctul de vedere. Jucătorii lui CFR au fost plătiți

Sunt jucători din lotul clujenilor care aveau de primit sume bune, 30.000 – 40.000 de euro, pentru accederea în grupe. Acestea au fost negociate individual în momentul semnării contractelor cu CFR Cluj.

Restante au rămas doar primele la victorie promise de șefi: 5.000 de euro de titular pentru fiecare succes. Sunt trei la număr până acum, cu Lazio, în Gruia, și ”dubla” cu Rennes. Jucătorii au primit hârtii semnate de conducere cu angajamentul că se vor face și aceste plăți cel târziu la finalul lunii februarie.

În ultimele luni au fost discuții aprinse în vestiar pe seama restanțelor financiare, în condițiile în care obiectivul fusese atins și UEFA virase milioane bune în conturile clubului din Gruia. La sfârșitul lui octombrie, Dan Petrescu a dat glas nemulțumirii: ”Și ei așteaptă, și eu aștept. Toți așteptăm. Când muncești trebuie să și primești.

E un subiect mai delicat, și în România e problema asta peste tot. Până nu va fi totul la zi vor fi mereu probleme. Eu sper că cei din conducerea clubului să rezolve cât mai repede problema, pentru că e o problemă delicată”, declara antrenorul ”vișiniilor”.

Fără Luis Aurelio la Roma

Clujenii vor pleca marți seara spre Roma. Un punct pe terenul lui Lazio ar duce-o pe CFR în primăvara europeană. CFR va face deplasarea fără mijlocașul portughez Luis Aurelio, cu probleme musculare. Va reveni în schimb Djokovic în primul unsprezece, croatul fiind doar rezervă în ultima partidă de campionat.

Echipa probabilă a lui CFR Cluj pentru deplasarea cu Lazio: Arlauskis – Susic, Burcă, Boli, Camora – Djokovic, Bordeianu, Culio – Deac, Traore, Omrani

Închide ×