Fotbal intern

Dan Petrescu a încercat să-l convingă pe Culio să nu plece de la CFR Cluj. Bonus de 100.000 de euro. FANATIK confirmat

28.12.2019 | 11:30
Dan Petrescu a incercat sal convinga pe Culio sa nu plece de la CFR Cluj Bonus de 100000 de euro FANATIK confirmat
ADVERTISEMENT

UPDATE, 28 decembrie, ora 11:30/ Dan Petrescu a confirmat informația oferită de FANATIK pe 21 decembrie: „Culio e o pierdere enormă, nu știu cum vom putea acoperi acest gol. I-am propus să-i dăm bani, să-i dăm orice voia el, doar ca să mai continue aici. A refuzat toate propunerile ca să se întoarcă în Argentina.

Mi-a promis că atunci când va termina școala de antrenori va veni lângă mine ca secund. E unul dintre puținii străini care au venit în România numai pentru fotbal. Cred că el nici nu cunoaște restaurantele din Cluj. Doar acasă-antrenament-acasă, ăsta era traseul zilnic al lui Culio”, a declarat Petrescu, conform Gsp.

ADVERTISEMENT

Știrea inițială, 21 decembrie, ora 22:38

Juan Emanuel Culio a disputat ultimul meci pentru CFR Cluj în deplasarea de la Voluntari, reuşind să şi marcheze golul din adio, din penalty. Mijlocașul a decis să se întoarcă acasă, alături de familie, care din vară e iar în Argentina.

Cei de la CFR Cluj, dar în principal antrenorul Dan Petrescu au încercat până în ultima clipă să-l convingă pe Culio să mai rămână până la terminarea campionatului, în vara lui 2020. FANATIK a aflat că veteranul nu a fost sensibilizat nici de bonusul de 100.000 de euro care i s-a promis.

ADVERTISEMENT

Emanuel Culio nu a fost convins de Dan Petrescu să rămână nici cu un bonus de 100.000 de euro

Argentinianul Juan Emanuel Culio a surprins multă lume când și-a anunțat plecarea de la CFR Cluj cu o zi înainte de partida de acasă cu liderul Astra Giurgiu.

A doua zi mijlocașul a jucat titular, a fost integralist, a și marcat, apoi și-a luat la revedere, cu lacrimi în ochi, de la fanii clujeni. A mulțumit clubului, a mulțumit României că l-a pus pe harta fotbalului, apoi a făcut pasul în spate.

ADVERTISEMENT

CFR – Astra a fost ultimul meci acasă al lui Culio în tricoul CFR-ului. După cum dezvăluia FANATIK cu o zi înainte de meciul de la Voluntari, Culio a jucat și în această deplasare pentru feroviari, de fapt partida sa de adio de la CFR Cluj.

În zilele premergătoare întâlnirii din Ilfov, Dan Petrescu a încercat să-l convingă pe Culio să se răzgândească. Sunt informații că i s-ar fi propus și un bonus de 100.000 de euro ca să joace tot restul sezonului, dar Culio a refuzat, invocând încă o dată motivele familiale.

ADVERTISEMENT

Adevăratul motiv pentru care Culio pleacă de la CFR: soției și copiilor nu li s-au mai prelungit vizele de ședere în România?!

Foarte multă lume s-a întrebat care este de fapt subtratul acestei plecări intempestive a lui Culio de la CFR Cluj. El a vorbit despre dorul de familia sa, care s-a mutat de câteva luni în Argentina.

Apropiații jucătorului au dezvăluit pentru FANATIK că familia este într-adevăr cea care l-a făcut pe jucător să renunțe la CFR Cluj. Culio și-ar fi dorit ca la Cluj să termine copiii săi școala, dar acest lucru nu a mai fost posibil din vara trecută.

Soția și copiii lui Emanuel nu au mai putut rămâne în Ardeal pentru că nu le-a mai fost prelungită viza de ședere în țara noastră. Aceasta se întâmpla de fiecare dată prin vizitele făcute la Budapesta, unde se rezolva situația. Nu a mai fost cazul în vara lui 2019.

  • 36 de ani a împlinit Culio pe 30 august, mijlocașul de 1,76 metri fiind născut la Mercedes, în Argentina
  • 450.000 de euro valorează în acest moment mijlocașul argentinian, care s-a întors la CFR Cluj în vara lui 2017. Când a venit prima oară în Gruia, în 2007, la 23 de ani, valora 700.000 de euro
ADVERTISEMENT