Fotbal intern

Dan Petrescu, anunț despre plecarea de la CFR Cluj. “Am ofertă din China! M-aș duce în liga a doua din Italia sau Anglia!”

24.12.2019 | 10:25
Dan Petrescu anunt despre plecarea de la CFR Cluj Am oferta din China Mas duce in liga a doua din Italia sau Anglia
ADVERTISEMENT

Dan Petrescu a dus-o pe CFR Cluj pe locul 1 în clasamentul din Casa Pariurilor Liga 1, cu 44 de puncte, la finalul anului 2019, iar antrenorul care a câștigat două titluri de campion cu formația din Gruia a făcut un anunț despre plecarea sa de la CFR.

Dan Petrescu, anunț despre plecarea de la CFR Cluj

Dan Petrescu a recunoscut că are ofertă din China, acolo unde a mai antrenat-o pe Guizhou Hengfeng FC, formație care a retrogradat în eșalonul secund la finalul anului 2018.

ADVERTISEMENT

Mai mult, antrenorul a dezvăluit că ar accepta să o lase pe CFR Cluj pentru a antrena o echipă care evoluează în liga a 2-a din Italia sau Anglia, dar proiectul să fie luat de la zero.

„Am o ofertă din China, dar nu e nimic concret, sunt alte cluburi mai aproape. Din Vest sunt doar din liga a doua şi nu vreau să vin decât din vară. Atunci, dacă ar fi un proiect să încep în liga a doua în Italia sau Anglia, m-aş duce. Sunt singurele ţări în care m-aş duce, a anunţat Dan Petrescu, la  Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu crede că CFR Cluj l-ar fi dat afară dacă rata titlul în 2018 – 2019

Dan Petrescu a comentat și în legătură cu momentul în care a decis să o lase pe Guizhou Hengfeng FC pentru a reveni la CFR Cluj. Acesta susține că ar fi fost un dezastru dacă echipa nu câștiga titlul la finalul sezonului 2018 – 2019.

“Dacă nu luam titlul era dezastru pentru că lăsasem o echipă unde aveam contract, un contract mare şi un bonus extraordinar dacă promovam, şi mergeam undeva unde nu am reuşit să câştig.

ADVERTISEMENT

Era dezastru! Nu cred că mă mai ţineau dacă pierdeam campionatul, vă daţi seama, era tragic!,” a mărturisit Dan Petrescu, tehnicianul campioanei României.

Dan Petrescu poate pleca liber de la CFR Cluj

FANATIK a dezvăluit înaintea meciului pe care CFR Cluj l-a jucat împotriva celor de la Astra Giurgiu, scor 2-0, că Dan Petrescu are o clauză interesantă în contractul său cu campioana României.  Acesta trebuie să plătească o sumă destul de mare dacă pleacă de la CFR Cluj, dar campioana României îl poate pierde pe antrenor în cazul în care se va activa clauza care nu are legătură cu banii, ci cu performanța.

ADVERTISEMENT

În cazul în care “Bursucul” duce CFR în grupele europene și termină anul 2019 pe locul 1, exact ce s-a și întâmplat, poate pleca în această iarnă liber, fără nicio pretenție financiară din partea ardelenilor.

ADVERTISEMENT
Tags: