Sport

Dan Petrescu, decizie surprinzătoare înainte de FCSB – CFR Cluj! Trimite o echipă întreagă în vacanţă. Cum va arăta primul “11”. Exclusiv

Dan Petrescu a anunţat după câştigarea titlului că vrea să se impună şi cu FCSB, în ultima etapă. FANATIK a aflat că "Bursucul" îşi trimite piesele grele în vacanţă şi va folosi o formulă experimentală.
19.05.2022 | 15:02
Dan Petrescu decizie surprinzatoare inainte de FCSB  CFR Cluj Trimite o echipa intreaga in vacanta Cum va arata primul 11 Exclusiv
Dan Petrescu, sărbătoreşte titlul alături de jucătorii săi. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a câştigat al cincilea titlu la rând în Casa Pariurilor Liga 1. Ardelenii au profitat de pasul greşit al celor de la FCSB cu Voluntari şi au “închis” campionatul după victoria cu Universitatea Craiova, scor 2-1. Astfel, meciul direct din ultima etapă nu mai are nicio miză.

Dan Petrescu, decizie suprinzătoare înainte de FCSB – CFR Cluj! 10 jucători intră în vacanţă înainte de meci

Din informaţiile FANATIK, CFR Cluj vine la Buzău pentru meciul cu FCSB fără o întreagă echipă. Cei care au dus greul în acest sezon vor primi vacanţă mai devreme de la Dan Petrescu, iar cei care au evoluat mai puţin vor avea ocazia să se remarce cu roş-albaştrii.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că Daniel Graovac, Cristi Manea, Mario Camora, Mihai Bordeianu, Nana Boateng, Gabriel Debeljuh, Billel Omrani, Alexandru Păun şi Ciprian Deac nu vor face deplasarea la Buzău.

Lor li se adaugă portarul Karlo Letica, titularul din ultimele patru meciuri ale CFR-ului. Aşa cum FANATIK a scris, croatul a jucat cu o minifractură la încheietura mâinii stângi în meciul de titlu cu oltenii.

ADVERTISEMENT

Cum joacă CFR Cluj în meciul cu roş-albaştrii! Cvec, Bălan şi Dimitrov, printre titulari

Toţi aceşti jucători se vor antrena cu echipa până sâmbătă, când echipa va pleca spre Buzău. Cei 10 jucători vor intra în vacanţă, iar împotriva FCSB-ului vor evolua jucători care au fost folosiţi mai puţin în actuala stagiune.

Cum ar putea arăta primul “11” al celor de la CFR Cluj: Hindrich – Bălan, Yuri, Dimitrov, Ştefan – Neguţ, Cvec, Costache – Birligea, Duganzic, Petrila.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu: “Nu voi merge la Buzău în vacanţă în niciun caz. Dar nu ştiu când ne vom mai antrena”

La conferinţa de presă de după câştigarea titlului, Dan Petrescu a spus că nu va merge la Buzău în vacanţă şi că va fi foarte supărat dacă jucătorii săi vor pierde confruntarea cu rivala:

“În următoarele 2-3 zile va fi plin de petreceri, dar vom merge să câştigăm meciul. Nu voi merge la Buzău în vacanţă în niciun caz. Dar nu ştiu când ne vom mai antrena. Două sau trei zile va fi greu să facem antrenament.

ADVERTISEMENT

Am mai făcut asta cu FCSB. Ne-a bătut cu 1-0 în ultima etapă. Şi am fost foarte supărat. Nu îmi place să pierd. Nu pot să îmi iau acest defect al meu”, a spus Dan Petrescu.

Lotul lui CFR Cluj se reuneşte pe 5 iunie

Vacanţa campionilor va fi una scurtă. Din informaţiile FANATIK, reunirea jucătorilor de la CFR Cluj va avea loc pe 5 iunie. Excepţie vor face fotbaliştii convocaţi la loturile naţionale, în luna iunie fiind programate patru meciuri din Liga Naţiunilor.

CFR Cluj, sărbătorind titlul de campioană a României. Sursa: sportpictures.eu
CFR Cluj, sărbătorind titlul de campioană a României. Sursa: sportpictures.eu
  • 5 titluri la rând are CFR Cluj în Casa Pariurilor Liga 1
  • 4 puncte avans au ardelenii faţă de FCSB înainte de ultima etapă

 

ADVERTISEMENT
Tags: