Fotbal intern

Dan Petrescu, după schimbarea în secunda 24 a lui Fică: „Am fost penibil! M-au obligat să fiu penibil! Nu e bine pentru fotbal”. VIDEO

09.03.2020 | 23:51
Dan Petrescu dupa schimbarea in secunda 24 a lui Fica Am fost penibil Mau obligat sa fiu penibil Nu e bine pentru fotbal VIDEO
ADVERTISEMENT

Dan Petrescu e nemulțumit după egalul smuls la Mediaș și i-a ironizat pe adversari la finalul partidei. Mai mult, Petrescu s-a justificat pentru schimbarea lui Răzvan Fică în secunda 24.

Petrescu dă vina pe LPF pentru schimbarea lui Fică

„Dacă nu primești gol în deplasare, asta meriți. Nu am reușit să înscriem, Mediaș s-a apărat foarte bine. N-au contat în atac, eu sper să joace așa cu toate, cu așa sacrificiu pentru un punct pe care nu l-am înțeles.

ADVERTISEMENT

Marius Constantin când joacă cu mine e jucătorul meciului, să facă așa și în alte partide.

Mă îngrijorează că nu dăm goluri, au avut ocazii și Vinicius și Păun și Deac, nu doar atacanții.

E clar, nu cred că vom câștiga acest campionat! Nu avem nici noroc, nici altele. Nu avem șanse mari. Va fi un meci trist cu FCSB, un meci cu urlete, cu nervi. Noi trebuie să jucăm, asta e meseria noastră”, a explicat Petrescu la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Conferința de presă Dan Petrescu după Gaz Metan – CFR Cluj 0-0. Toate reacțiile sunt pe www.fanatik.ro

Posted by Fanatik.ro on Monday, March 9, 2020

Petrescu spune că l-a schimbat pe Fică în semn de protest față de regulamentul care-l obligă să introducă doi jucători U21 în teren la debut de meci.

„Nu vom lua titlul, e prea mult al 3-lea an la rând. Era important să se joace cu spectatori și pentru rețeta financiară. Pe cei de la PSG nu îi interesează, dar la un FCSB – Craiova erau 30.000 de fani.

ADVERTISEMENT

Referitor la schimbarea lui Fică, mă fac să fiu penibil, am fost penibil! Ei mă fac să fiu penibil, asta e realitatea, ce să fac. Nu îmi place ce am făcut, el e fericit că a debutat, dar nu e bine pentru fotbal cum a debutat.

Dacă avem 2-3 jucători accidentați U21, nu știu cum putem fi favoriți. Dacă Hagi nu vrea regula asta cu U21, ce să mai zic eu? E împotriva legii, se interzică dreptul la muncă. Nu ne-am mai calificat la mondiale, noi pregătim naționala U21!”, a concluzionat Petrescu.

ADVERTISEMENT
  • 4 puncte diferență are CFR față de FCSB și Craiova