Fotbal intern

Dan Petrescu face revoluție la CFR Cluj. Cei 8 jucători care vor pleca la vară! Exclusiv

Dan Petrescu a făcut lista neagră la CFR Cluj. Cine sunt jucătorii care nu vor mai continua în Gruia din această vară. Nume grele.
20.04.2024 | 11:20
Dan Petrescu face revolutie la CFR Cluj Cei 8 jucatori care vor pleca la vara Exclusiv
Dan Petrescu pune pe liber nu mai puțin de 8 jucători de la CFR Cluj. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dan Petrescu face curățenie la CFR Cluj! FANATIK a aflat că „Bursucul” taie în carne vie și va restructura din temelii lotul echipei din Gruia. Detalii din culise după 1-5 cu Farul.

Dan Petrescu, revoluție la CFR Cluj! 8 jucători vor fi dați afară din Gruia

FANATIK a aflat în exclusivitate care sunt jucătorii pe care Dan Petrescu nu se va mai baza după ce o va prelua pe CFR Cluj. Din Gruia vor pleca cel puțin opt jucători.

ADVERTISEMENT

Primii pe listă sunt portarii Otto Hindrich și Cristi Bălgrădean. Hindrich este dorit de Mircea Rednic la UTA și are șanse mari să ajungă acolo, în timp ce Bălgrădean își încheie contractul și va pleca liber. Goalkeeper-ul în vârstă de 34 de ani are deja mai multe oferte din SuperLiga.

În aceași situație este și Cristi Manea. Fundașul dreapta de echipă națională a anunțat deja că sunt șanse mari să nu mai continue din vară și va pleca cel mai probabil la o echipă din străinătate, fiind ofertat de Galatasaray.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu, curățenie de vară la CFR Cluj

Petar Mamic, fundașul dreapta croat și Ricu Zejnullahu, fundaș stânga și internațional kosovar, o vor părăsi de asemenea pe CFR Cluj. Cei doi nu au convins și au strâns împreună doar patru meciuri. De altfel, au fost scoși și de pe lista înscrisă la LPF.

Anton Kresic, fundașul central croat în vârstă de 28 de ani împrumutat de la Rijeka nu va fi nici el păstrat și se va întoarce la echipa sa la finalul acestui sezon.

ADVERTISEMENT

Noul antrenor al lui CFR Cluj nu ține cont de nume și transmite un mesaj clar în vestiarul echipei. Cei mai importanți doi jucători, cu un CV impresionant vor fi de asemenea îndepărtați.

Vedetele Tachtsidis și El Kaddouri, puse pe liber de Petrescu

FANATIK a aflat de asemenea că Panagiotis Tachtsidis, fosta vedetă cu zeci de meciuri în Serie A, va pleca de la CFR Cluj. Mijlocașul grec a fost „mazilit” în primul rând din cauza problemelor de disciplină pe care le-a creat în ultima perioadă, lucru inacceptabil pentru Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT

Al doilea nume greu este Omar El Kaddouri, un jucător și el cu un CV impresionant la echipe importante din Italia. Mijlocașul ofensiv în vârstă de 33 de ani nu a confirmat din cauza faptului că a stat mai mult accidentat. Marocanul plătit cu 300.000 de euro pe an a evoluat în doar 8 partide în acest sezon și a reușit un singur gol.

  • 8 jucători minim va da afară Dan Petrescu de la CFR Cluj în această vară
ADVERTISEMENT