Sport

CFR Cluj anunță despărțirea de un jucător de națională! Transferul e iminent: „Dragoste cu forța nu se poate!”

CFR Cluj a anunțat despărțirea de un jucător de națională chiar înaintea meciului cu Sepsi. Fotbalistul nu dorește să prelungească înțelegerea.
29.03.2024 | 22:23
CFR Cluj anunta despartirea de un jucator de nationala Transferul e iminent Dragoste cu forta nu se poate
CFR Cluj anunță despărțirea de unul dintre titulari. Fotbalistul nu vrea să își prelungească înțelegerea în Gruia. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

CFR Cluj, prin vocea președintelui Cristi Balaj, a anunțat despărțirea de Cristian Manea. Fundașul dreapta al ardelenilor nu vrea sub nicio formă să își prelungească înțelegerea în Gruia. Internaționalul român este aproape de un transfer la un club de Liga Campionilor.

CFR Cluj anunță despărțirea de un jucător de națională! Transferul e iminent: „Dragoste cu forța nu se poate!”

Cristian Manea nu își dorește să continue la CFR Cluj. Fundașul dreapta în vârstă de 26 de ani mai are contract cu echipa lui Neluțu Varga până la finalul sezonului. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate detaliile propunerii de prelungire pe care ardelenii i-au făcut-o lui Cristi Manea, însă eforturile sunt în zadar.

ADVERTISEMENT

”I-am făcut o ofertă. Nu doreşte să prelungească. Dragoste cu forţa nu se poate!”, a declarat Cristi Balaj, la TV Prima Sport. Astfel, Cristi Manea ar urma să plece de la CFR Cluj la finalul sezonului. În tricoul ardelenilor, Manea a adunat 221 de apariții, nouă goluri și 12 pase decisive.

Conform presei din Turcia, Cristi Manea este aproape de un transfer la Galatasaray. Fundașul dreapta al naționalei României ar putea avea cale liberă la campioana Turciei, mai ales că Serge Aurier ar urma să plece de la gruparea Cim-Bom.

ADVERTISEMENT

Adrian Mutu îl folosește în continuare titular pe Cristi Manea

Deși Cristi Manea refuză să își prelungească înțelegerea cu CFR Cluj, Adrian Mutu continuă să îl trimită titular în meciurile ardelenilor pe internaționalul român. De altfel, Manea a fost titular în Sepsi – CFR Cluj, în a doua etapă a play-off-ului SuperLigii.

Adrian Mutu a dat detalii despre Cristi Manea în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA. „Pentru mine nu are nicio legătură una cu alta, Manea atâta timp cât respectă ceea ce îi spun și se antrenează bine și el o face în momentul ăsta.

ADVERTISEMENT

Asta este o chestie între el și club. Am o relație foarte bună, Manea este un jucător vechi al clubului, a câștigat foarte multe trofee cu CFR, deci va fi tratat cu respect din orice punct de vedere”, a declarat Adrian Mutu.

În actuala stagiune, Cristi Manea a adunat 17 meciuri, reușind un gol. Fundașul dreapta s-a accidentat în toamna anului trecut, în preliminariile EURO 2024, și a revenit titular în apărarea din Gruia abia la începutul acestui an.

ADVERTISEMENT

Alături de CFR Cluj, Cristi Manea a cucerit 5 titluri de campion, dar și două Supercupe ale României. Manea mai are în palmares Cupa României cu FCSB pe care a obținut-o în sezonul 2019/2020.

ADVERTISEMENT