Sport

Vrea Dan Petrescu ca CFR Cluj să nu prindă cupele europene? Declarație surprinzătoare după ce ardelenii au fost umiliți de Farul Constanța

CFR Cluj a plecat fără punct câștigat de pe terenul Farului Constanța și este în pericol să nu prindă locurile care duc în cupele europene.
20.04.2024 | 00:33
Vrea Dan Petrescu ca CFR Cluj sa nu prinda cupele europene Declaratie surprinzatoare dupa ce ardelenii au fost umiliti de Farul Constanta
Vrea Dan Petrescu ca CFR Cluj să nu prindă cupele europene? foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a fost umilită pe terenul Farului Constanța, scor 5-1, în etapa cu numărul 5 a play-off-ului. În acest moment, ardelenii ocupă locul 3 în clasament, cel puțin până la meciul pe care Universitatea Craiova îl va juca cu Sepsi OSK.

Mihai Stoica, după Farul – CFR Cluj 5-1: ”Poate ar fi un avantaj pentru Dan Petrescu”

După demisia lui Adrian Mutu, pe banca clujenilor a fost instalat Francisc Dican pe post de interimar. În urmă cu câteva zile, Neluțu Varga a dezvăluit pentru FANATIK SUPERLIGA că Dan Petrescu a semnat un contract cu formația din Gruia și va ocupa postul de ”principal” de la finalul sezonului.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica, președintele consiliului de administrație al FCSB, a comentat revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj și crede că antrenorul ar putea avea un avantaj dacă viitoarea sa echipă nu se va califica în cuepele europene.

”Poate ar fi un avantaj pentru Dan Petrescu ca CFR să nu termine pe un loc de cupe europene. În 2005 am mers cu Gigi la el și am stat până dimineață. A fost prima noastră opțiune.

ADVERTISEMENT

Ne-a spus că dacă am fi terminat pe locul 2, ar fi venit clar. Probabil el s-a gândit ‘mai sus de locul 1 nu poți, eu dacă vin în cel mai bun caz pot face ce s-a făcut anul trecut’.

Luând o echipă care a terminat pe primul loc, fără să faci transferuri, fără să schimbi ceva, e greu să rămâi la același statut”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

ADVERTISEMENT

Manea a vorbit despre situația de la CFR Cluj: ”Avem nevoie de un antrenor care să pună piciorul în prag”

După ce a fost schimbat la pauza înfruntării cu Farul Constanța, Cristi Manea a declarat că CFR Cluj are nevoie de un antrenor care să facă ordine la echipă.

”Parcă nu mai avem noroc, nu suntem bine. Avem nevoie de un antrenor care să pună piciorul în prag. Să fie seriozitate mult mai mare.

ADVERTISEMENT

Orice se poate întâmpla până la finalul acestui campionat. Oricine poate bate pe oricine. Eu îmi fac treaba până la final. Îmi va expira contractul la finalul sezonului, n-am ajuns la nicio înțelegere. Cred că voi pleca, în mare parte”, a declarat Cristi Manea, după Farul – CFR Cluj 5-1.

ADVERTISEMENT