Sport

Dan Petrescu, fericit înaintea jocului cu Rapid: ”Suntem pe drumul cel bun”. Video

Meciul cap de afiș al etapei a 12-a în Casa Pariurilor Liga 1, Rapid – CFR Cluj se joacă duminică, de la 20:30. Antrenorul campioanei are pentru prima oară întreg lotul valid.
15.10.2021 | 17:26
Dan Petrescu fericit inaintea jocului cu Rapid Suntem pe drumul cel bun Video
ADVERTISEMENT

Dan Petrescu e fericit înaintea jocului cu Rapid. Nici un jucător nu este accidentat, sau indisponibil, iar tehnicianul spera ca nici virusul SARS-CoV-2 să nu-i afecteze pe fotbaliștii lui.

În ultimele zile, Dan Petrescu a putut efectua antrenamentele în efectiv complet, iar acest lucru îl face mai optimist ca niciodată înaintea unui meci.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu: ”Echipa arată bine”

Tehnicianul campioanei și-a schimbat radical discursul înaintea disputei cu Rapid, cel mai așteptat meci al etapei a 12-a.

Dan Petrescu a radiat de fericire la conferința de presă dinaintea jocului programat la Mioveni și a mărturisit că speră ca virusul SARS-CoV-2 să nu-i afecteze pe jucători, așa cum s-a întâmplat la FCSB, cu atât mai mult cu cât nu toți fotbaliștii sunt vaccinați.

ADVERTISEMENT

”Am avut tot lotul la antrenamente, nici un absent. Suntem pe drumul cel bun, pentru că atunci când am venit la echipă erau foarte mulți accidentați, între timp s-au mai accidentat, dar echipa arată bine, toată lumea e refăcută.

Orice antrenor își dorește jucători valizi, sper ca la noi să nu ajungă virusul. Nici la noi la echipă nu avem toți jucătorii vaccinați, pentru că nu-i putem obliga. Eu le-am sugerat să se vaccineze, dar fiecare face cum crede de cuviință”, a spus Petrescu.

ADVERTISEMENT

Antrenorul CFR-ului a mai adăuga că ar fi preferat ca meciul cu Rapid să se dispute pe Arena Națională, care dispune de un gazon mult mai bun decât cel de pe stadionul din Mioveni.

”Aș fi preferat să jucăm pe Național Arena, puteau veni mai muli spectatori, gazonul era mai bun. N-am mai fost demult la Mioveni, nu știu cum e gazonul, nici nu mă interesează foarte mult. Contează ce facem noi pe teren”, a explicat Petrescu.

ADVERTISEMENT

Care este atuul giuleștenilor și când va debuta portarul Karlo Letica

Dan Petrescu a recunoscut că a fost impresionat de evoluția Rapidului în meciul câștigat cu FCSB 1-0, și consideră că atuul giuleștenilor este antrenorul Mihai Iosif.

”Eu a fost la FCSB – Rapid, când nu eram antrenor nicăieri și sincer mă așteptam să câștige FCSB. Am văzut meciul ca un neutru, dar mi-a plăcut ce am văzut la Rapid.

Așa repede să așeze antrenorul echipa atât de bine… au meritat victoria. Acum nu trec prin cel mai bun moment, dar vor încerca să revină”, a sus Petrescu.

Tehnicianul feroviarilor a mai adăugat că noul portar, Karlo Letica, nu va debuta în meciul cu Rapid, deși l-a impresionat la antrenamentele din această săptămână. În plus, Petrescu susține că nici un jucător nu va mai semna cu CFR în perioada următoare.

”Noul portar nu are meciuri în picioare, nu are antrenamente, mi-a plăcut, dar nu putem risca. Voi decide când va fi momentul să debuteze. Nu știu nimic de nici un fundaș.

Nu mai avem nevoie de nici un jucător, suntem acoperiți, sper să nu se mai accidenteze. Până în iarnă nu cred că va mai veni cineva”, a încheiat Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT