Fotbal intern

Dan Petrescu încă se teme de forța celor de la FCSB: ”În 2-3 etape putem cădea pe locul secund” + laude pentru Ianis Hagi

07.02.2020 | 14:41
Dan Petrescu inca se teme de forta celor de la FCSB In 23 etape putem cadea pe locul secund  laude pentru Ianis Hagi
ADVERTISEMENT

CFR Cluj se deplasează sâmbătă, 8 februarie, la Mediaș, pentru meciul din runda a 24-a a campionatului cu Gaz Metan. Înainte de duelul cu Edi Iordănescu, Dan Petrescu a susținut o conferință de presă în care a vorbit despre mai multe subiecte.

Dan Petrescu încă se teme că poate fi depășit de FCSB: ”În 2-3 etape putem cădea pe locul secund”

În ciuda faptului că CFR Cluj are un avantaj liniștitor de cinci puncte față de rivala la titlu FCSB, Dan Petrescu consideră că programul dificil al campioanei din ultimele trei runde ar putea face ca echipa lui Vintilă să urce pe locul 1 în campionat.

ADVERTISEMENT

”La Mediaș sperăm să batem sau în cel mai rău caz să scoatem un egal, dar important e să nu pierzi în aceste etape. CFR trebuie să meargă la succes.

Nu știu dacă egalul e bun pentru ei. Cel mai greu program din Romania îl are CFR în ultimele etape: la Mediaș, cu Viitorul acasă și apoi la Craiova.

ADVERTISEMENT

Nu e nicio surpriză că am câștigat cu FCSB. Totul se poate schimba. În 2-3 meciuri putem fi noi pe locul 2 și ei pe 1. FCSB are un program mai ușor decât noi în aceste etape”, a spus Petrescu la conferință.

Petrescu, despre deplasarea cu Gaz Metan: ”Meci mai greu nu puteam avea”

Deși Mediașul nu pare a fi într-o formă prea bună, Dan Petrescu apreciază că echipa sa va avea un meci foarte greu sâmbătă, contra elevilor lui Edi Iordănescu.

ADVERTISEMENT

”În momentul ăsta nu puteam găsi un meci mai complicat și mai greu. Au doar un eșec pe teren propriu, cu Craiova. În deplasare au doar 4 victorii. E clar că acasă au si sprijinul fanilor.

Terenul e aproape, stil englezesc. Agresivitatea antrenorului se vede foarte bine. E un meci capital pentru ei . Au nevoie de victorie pentru a ajunge în play-off. Se vor autodepăși Sincer, meci mai greu decât acesta nu puteam găsi.”

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu, laude pentru Ianis Hagi

În urmă cu un sezon, când Ianis Hagi evolua în România, Dan Petrescu spunea despre fiul ”Regelui” că e cel mai bun fotbalist din Casa Pariurilor Liga 1.

”Bursucul” este fericit că Ianis demonstrează în Scoția că are o valoare extrem de ridicată. Petrescu dezvăluie că a fost sunat de Gică Hagi în noaptea în care Ianis a marcat pentru Rangers.

”Mă bucur că a ales Glasgow, chiar vorbeam cu Gică. M-am bucurat că a ales Rangers. M-a sunat seara după ce a marcat. Mi-a zis că e fericit. Și eu sunt fericit pentru el. Era important să plece cu dreptul și că cucerească fanii. Și a început așa.

Indiferent ce va face la Rangers, el o să mai aibă șanse pentru că are 21 de ani. Gică mi-a spus că în prima repriză Ianis a jucat foarte rău. Dar antrenorul l-a păstrat în teren, a avut încredere. Pe la 12 noaptea m-a sunat înapoi.

Eu am spus încă de acum un an că cel mai bun jucător din campionat e Ianis și nu m-am înșelat. Eu zic că poate fi decisiv cu Islanda, dar la orice meci de fotbal. Are calități extraordinare.”, a mai spus Petrescu la conferința de presă.

ADVERTISEMENT