Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, duminică, 21 aprilie, ora 10:30. Cristi Coste, ediție specială cu invitați de marcă după FCSB – Rapid

Fanatik SuperLiga revine cu o ediție specială, duminică, 21 aprilie, ora 10:30. Cristi Coste are invitați de top după derby-ul FCSB - Rapid.
20.04.2024 | 21:34
Fanatik SuperLiga duminica 21 aprilie ora 1030 Cristi Coste editie speciala cu invitati de marca dupa FCSB  Rapid
Fanatik SuperLiga, duminică, 21 aprilie, ora 10:30. Cristi Coste, ediție specială cu invitați de marcă după FCSB - Rapid. Foto: colaj Fanatik.
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA continuă spectacolul cu o nouă ediție de top, duminică, 21 aprilie, ora 10:30, în direct pe FANATIK.RO. Cea mai tare emisiune din peisajul media românesc revine cu o ediție specială care să cuprindă cele mai tari reacții, comentarii și analize după FCSB – Rapid.

Fanatik SuperLiga, duminică, 21 aprilie, ora 10:30. Cristi Coste, ediție specială cu invitați de marcă după FCSB – Rapid

Cel mai așteptat meci al sezonului pentru suporterii FCSB-ului are loc sâmbătă seară pe Arena Națională. Se anunță o atmosferă incendiară pe cel mai mare stadion al țării la FCSB – Rapid, ora 20:30, în etapa 5-a din play-off-ul SuperLigii.

ADVERTISEMENT

O victorie a „roș-albaștrilor” coroborată cu un pas greșit al Universității Craiova la Sf. Gheorghe cu Sepsi echivalează cu câștigarea titlului de către echipa lui Gigi Becali. FANATIK SUPERLIGA vă așteaptă cu reacții, comentarii și analize după FCSB – Rapid.

Cristi Coste vă invită „Să facem show” cu invitați de top. Dănuț Lupu, Mihai Stoichiță, Giani Kiriță și Alin Buzărin sunt invitații de calibru ai ediției speciale de FANATIK SUPERLIGA care are loc duminică, 21 aprilie, ora 10:30, pe www.fanatik.ro.

ADVERTISEMENT

De asemenea, emisiunea va analiza lupta acerbă din play-off pentru locurile care duc în cupele europene. Farul a câștigat spectaculos cu CFR Cluj pe teren propriu, scor 5-1, și a aruncat în aer bătălia pentru Europa.

Războiul pentru supraviețuire este la fel de crâncen și la retrogradare. FC U Craiova, Dinamo, FC Botoșani, Poli Iași sau FC Voluntari luptă să rămână pe prima scenă.

ADVERTISEMENT

Așa că pregătiți-vă telefoanele, tabletele sau laptopurile și asigurați-vă că aveți o conexiune bună la internet pentru a urmări cele mai tari reacții, comentarii și analize ale lui Cristi Coste și invitaților săi. Emisiunea va fi presărată cu super exclusivități marca FANATIK.

Fanatik SuperLiga, ediție specială, duminică, 21 aprilie, ora 10:30

FANATIK SUPERLIGA poate fi urmărită în direct și în exclusivitate în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, pe site-ul exclusivităților www.fanatik.ro. Premiera are loc în fiecare luni, marți și vineri, ora 17:30, pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

Cea mai tare emisiune sportivă din media românească vă așteaptă de câte ori este nevoie cu ediții speciale premergătoare evenimentelor majore din sportul românesc. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor al SuperLigii, în timp ce AQUA Carpatica rămâne sponsor PREMIUM al emisiunii.

Nu uitați să dați LIKESHARE și SUBSCRIBE pentru a sta mereu aproape cu ultimele evenimente din sport, cu cele mai tari declarații și informații exclusive, marca FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT