Sport

Cine să-l mai înțeleagă? Petrescu regretă amânarea meciului de dinaintea returului CFR Cluj – Maribor: „Ne-am odihnit. Nu știu dacă e bine”

Dan Petrescu și-a avertizat jucătorii înaintea duelului dintre CFR Cluj și Maribor, fiind de părere că prima echipă care va greși în meci, va fi eliminată din competiție.
24.08.2022 | 21:35
Cine sal mai inteleaga Petrescu regreta amanarea meciului de dinaintea returului CFR Cluj  Maribor Neam odihnit Nu stiu daca e bine
Dan Petrescu își avertizează jucătorii înainte de CFR Cluj - Maribor. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antrenorul campioanei României este de părere că fotbalul din Slovenia a avansat foarte mult și crede că partida din Gruia va fi foarte dificilă.

Dan Petrescu își avertizează jucătorii înainte de CFR Cluj – Maribor

Dan Petrescu și-a avertizat jucătorii înaintea meciului cu Maribor, spunând că orice greșeală va conta decisiv: Cel mai important meci este următorul. Este play-off, ambele echipe vor în grupe. Presiune e mare pe ambele echipe. Maribor e campioana Sloveniei, orice campioană are altă atitudine.

ADVERTISEMENT

Ei trec printr-o perioadă mai proastă, dar de când a venit noul antrenor (n.r. – Damir Krznar) nu au pierdut. Au făcut 2 egaluri după 2 meciuri bune”.

„A adus mai multă organizare la faze fixe. Și pentru ei e foarte important acest meci. Au 15 jucători care au jucat pe la naționale, U19, U21, naționale mari. 

ADVERTISEMENT

Va fi un meci care pe care, ați văzut și ieri, Steaua Roșie și Qarabag au fost eliminate după două greșeli. Cine va greși va ieși din competiție”, a mai spus Dan Petrescu.

„Ei ar putea să joace mereu 3 partide pe săptămână!”

„În primul rând ne-am odihnit, dar nu știu dacă e bine. Le-am dat câteva zile libere, noi nu am mai avut o zi liberă de la începutul anului. Acum încerc să îi aduc înapoi, pentru că după zile libere, jucătorii se relaxează cam mult. Cei de la Maribor au echipă foarte tânără, 22-23-24 de ani. 

ADVERTISEMENT

Ei ar putea să joace mereu 3 partide pe săptămână. Va fi un meci foarte echilibrat, se va decide cu o execuție. Boateng a ieșit la meciul tur, are o ruptură de 7-8 mm. A fost în Serbia și s-a recuperat”, a continuat Dan Petrescu.

„Vedem dacă va trece testul și va juca, dar eu nu mă pricep la lucruile astea. Buș, Birligea , Mistrati sunt în urmă. Ne vom baza în mare pe echipa de la Maribor. Să vedem acum ce facem cu Boateng, sper să ne putem baza pe el”, a mai spus antrenorul campioanei României.

ADVERTISEMENT

„Nu îmi vine să cred că le-a dat liber Dan jucătorilor înainte de, oarecum, o finală. Nu mi se pare normal, cred că ar fi fost bine, cum văd eu, înainte de o finală să dau liber la jucători.

Mi se pare neverosimil, nu îmi vine să cred. Eu îmi pregătesc echipa şi o ţin în mod echilibrat, fără să îi stresez prea mult, dar să păstrez o anumită concentrare, pentru a câştiga”, a fost reacția vehementă a lui Florin Răducioiu, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT