Sport

Dan Petrescu își ține jucătorii sub presiune și după CFR Cluj – FC Voluntari 3-1: “Lupta la titlu se dă în 3! Toate meciurile vor fi pe muchie de cuțit”

Dan Petrescu își ține elevii cu picioarele pe pământ după debutul cu dreptul în play-off. Tehnicianul se așteaptă la meciuri „pe muchie de cuțit” până la finalul sezonului.
12.03.2022 | 23:19
Dan Petrescu isi tine jucatorii sub presiune si dupa CFR Cluj  FC Voluntari 31 Lupta la titlu se da in 3 Toate meciurile vor fi pe muchie de cutit
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a avut parte de un debut perfect în play-off-ul din Casa Pariurilor Liga 1, după 3-1 cu FC Voluntari și s-a distanțat la 10 puncte de principala contracandidată, FCSB. Aceasta are, însă, un meci mai puțin.

Dan Petrescu, precaut după victoria cu FC Voluntari

Imediat după fluierul final, Dan Petrescu și-a felicitat elevii pentru jocul prestat, dar a tras și un puternic semnal de alarmă. Potrivit spuselor sale, nici Universitatea Craiova nu și-a spus încă ultimul cuvânt în lupta pentru titlu, având în vedere că tocmai a bifat cea de-a șaptea victorie consecutivă.

ADVERTISEMENT

A fost un meci bun. Voluntari a arătat ca de obicei, foarte bine, ne-au surprins cu niște contraatacuri rapide în prima repriză. La pauză au venit acele schimbări, am dat gol și s-a jucat într-o singură direcție.

Din păcate, a venit gafa personală a lui Susic și am primit gol. Apoi, reacția a fost extraordinară. Nu e ușor să dai gol și să fii egalat imediat, dar dacă îl ai pe Deac în echipă e posibil orice.

ADVERTISEMENT

Un gol fantastic, după care a venit și cel de-al treilea gol, care a adus liniștea și cred că mai puteam marca. Este o victorie meritată. Ce meci e ușor? Toate sunt foarte grele.

Lupta la titlu se dă în trei: noi, FCSB și Craiova. Va fi o luptă tare. Cele două echipe sunt foarte bune, au jucătorii valizi și cine va fi mai inspirat va câștiga.

ADVERTISEMENT

Așa vor fi toate meciurile, pe muchie de cuțit. Sunt 27 de puncte în joc, e posibil orice, mai ales dacă FCSB și Craiova câștigă toate meciurile. Și le pot câștiga, pentru că au loturi puternice”, a declarat tehnicianul campioanei, la Digi Sport.

FCSB, „condamnată” să învingă Farul

Grație acestei victorii, CFR Cluj a acumulat 41 de puncte și a mărit din nou distanța față de FCSB, care este astfel obligată să învingă Farul pentru a reduce din diferență. Meciul va avea loc duminică, 14 martie, la 20:30, pe Arena Națională.

ADVERTISEMENT

În următoarea etapă, va veni rândul campioanei să întâlnească echipa antrenată de Gheorghe Hagi, în timp ce roș-albaștrii vor merge la Pitești, pentru duelul cu FC Argeș.

ADVERTISEMENT