Sport

Dan Petrescu la CFR Cluj?! Mitică Dragomir știe ce urmează pentru Neluțu Varga. „Nici locul 2”

Dumitru Dragomir a comentat iminenta venire a lui Dan Petrescu la CFR Cluj, spunând că "Bursucul" ar fi bun din vară, nu de pe acum.
08.04.2024 | 14:55
Dan Petrescu la CFR Cluj Mitica Dragomir stie ce urmeaza pentru Nelutu Varga Nici locul 2
Mitică Dragomir şi Dan Petrescu. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Adrian Mutu şi-a dat demisia de la CFR Cluj după eşecul usturător din Cupa României, 0-4 cu Corvinul. Fără “Briliant”, ardelenii au zburdat în Giuleşti, acolo unde s-au impus cu 4-1 şi au băgat Rapidul într-o criză şi mai adâncă.

Dan Petrescu la CFR Cluj?! Mitică Dragomir știe ce urmează pentru Neluțu Varga

FANATIK a scris în premieră despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj. Dumitru Dragomir a comentat această situaţie la MAX PROFEŢIILE LUI MITICĂ, spunând că poate ar fi mai bine să fie numit din vară pe banca ardelenilor:

ADVERTISEMENT

Neluţu Varga, dacă îi ia pe Dan Petrescu, face un lucru bun. Nici nu poate pierde locul 2. Anul ăsta nu poate să ia campionatul. Nici Trump dacă vine nu poate.

A fost forţat să plece de la coreeni, sunt bani mulţi acolo. Dacă a fost dat afară, ce să faci? Clujul a dat lovitura cu Dan Petrescu. Nu mai juca echipa în ultima parte, e adevărat.

ADVERTISEMENT

“CFR Cluj nu are voie tot de bici acum”

Eu nu i-aş schimba pe Dican şi Hoban. Dican a fost fotbalistul meu la Victoria, o seriozitate deosebită. Pe Hoban îl cunosc foarte bine, un copil foarte serios, să ştii. Până în vară nu i-aş schimba. 

Cu ăştia ia locul 2 sigur. Cu Dan Petrescu nu ştiu dacă ia locul 2. CFR Cluj nu are voie tot de bici acum. A avut două biciuri, Mutu şi Balaj, plus ce era în jurul lui şi Neluţu nemulţumit.

ADVERTISEMENT

A fost o atmosferă încărcată. A plecat Mutu, l-au curăţat jucătorii, ce să ne mai dăm după cireş? Eu m-am întâlnit cu Mutu, a venit pe la mine. Nu mi-a spus asta, dar era foarte supărat, afectat: 

«Nea Mitică, dacă luam bătaie 1-0, zău că nu eram supărat, că se întâmplă la fotbal. Dar în momentul în care au vrut să îşi bată joc de mine atunci e altceva». Au fost fotbalişti care n-au alergat nici 3000 de metri”, a spus Dragomir la MAX PROFEŢIILE LUI MITICĂ.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj este în acest moment pe locul doi în SuperLiga, la 10 puncte de liderul FCSB. Duelul direct dintre cele două formaţii este programat în Gruia, duminică, de la ora 21:00.

Dan Petrescu la CFR Cluj?! Mitică Dragomir știe ce urmează pentru Neluțu Varga. „Nici locul 2”

ADVERTISEMENT