ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Dan Petrescu, scandal uriaș la ultimul amical al CFR-ului. Antrenorul campioanei a pătruns pe teren și a cerut explicații arbitrului. VIDEO

Autor: Adrian Baciu | 25.01.2020 | 15:51
Dan Petrescu, scandal uriaș la ultimul amical al CFR-ului. Antrenorul campioanei a pătruns pe teren și a cerut explicații arbitrului. VIDEO
Dan Petrescu, scandal uriaș la ultimul amical al CFR-ului. Antrenorul campioanei a pătruns pe teren și a cerut explicații arbitrului. VIDEO. Captură foto: Facebook.com

CFR Cluj a încheiat cu o victorie seria partidelor amicale susținute în cantonamentul din Spania. Campioana României a trecut de Emelec FC cu scorul de 3-2. Deși a fost doar un meci de pregătire, Dan Petrescu a avut o ieșire extrem de nervoasă în repriza secundă, atunci când a intrat pe teren pentru a cere explicații arbitrului la o fază controversată.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu a făcut scandal la ultimul amical al CFR-ului din Spania

Campioana României a încheiat cu succes, dar și cu un mare scandal cantonamentul de pregătire din Spania. CFR a învins echipa ecuadoriană Emelec FC cu 3-2, într-un meci în care Dan Petrescu și-a ieșit din nou din fire.

Antrenorul clujenilor a fost enervat la culme de o fază petrecută în a doua repriză, atunci când centralul partidei nu a văzut un fault evident la Păun.

În minutul 67, la scorul de 2-1 pentru CFR Cluj, Alexandru Păun scapă pe contraatac, însă este tras de un adversar. Arbitrul nu acordă nimic.

ADVERTISEMENT

În ciuda protestelor clujenilor, dar și a băncii tehnice, faza de atac a celor de la Emelec continuă, iar echipa din America de Sud primește un corner. Lovitura de la colțul terenului se lasă cu gol, iar Dan Petrescu explodează de furie și intră pe teren să ceară explicații arbitrului.

Inițial, Petrescu pare că ordonă retragerea de pe teren, dar apoi se îndreaptă către arbitrul central. Cu mare dificultate, asistentul Cristian Panin reușește să-l calmeze pe antrenorul campioanei înainte ca lucrurile să degenereze.

VEDEȚI MAI JOS INTRAREA LUI PETRESCU PE TEREN (începând cu minutul 66:00)

Gepostet von Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA am Samstag, 25. Januar 2020

CFR Cluj, victorie cu Emelec în ultimul amical

Sâmbătă, 25 ianuarie, CFR Cluj a jucat ultimul amical în stagiul de pregătire din Spania. Elevii lui Petrescu au trecut cu 3-2 de ecuadorienii de la Emelec FC. Vinicius (35), Păun (38) și Țucudean (90) au marcat golurile pentru echipa din Cluj.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj a jucat cinci partide amicale în cantonamentul iberic, reușind să câștige doar două dintre ele. Ardelenii s-au impus în fața lui Emelec, scor 3-2, și împotriva irlandezilor de la Dundalk, scor 1-0.

Campioana României a remizat, scor 1-1, cu nemții de la Wehen și a pierdut cu 2-1 în fața lui Kieler Holstein și cu 1-0 în compania celor de la Setif.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!