Fotbal international

Dan Petrescu se plânge de lot înaintea meciului cu ȚSKA Sofia: “Bulgaria ne-a luat-o înainte”

21.10.2020 | 20:16
Dan Petrescu se plange de lot inaintea meciului cu TSKA Sofia Bulgaria nea luato inainte
ADVERTISEMENT

Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj se plânge de lotul de jucători pe care îl are disponibil înaintea meciului din Europa League, în deplasarea, cu ȚSKA Sofia. Ardelenii debutează în grupele Europa League împotriva bulgarilor joi, de la 19:55.

Petrescu a vorbit despre faptul că CFR a pierdut câțiva jucători importanți în această perioadă de transferuri, iar lotul este redus din punct de vedere numeric.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul a analizat și lotul adversarilor pe care l-a evaluat drept unul superior, lăudând campania de transferuri realizată de aceștia.

Dan Petrescu se plânge de lot înaintea meciului cu ȚSKA Sofia

„Sezonul trecut e sezonul trecut. Între timp, am pierdut ceva jucători, jucători importanți. Ăsta e marele minus al lui CFR în momentul de față. Din păcate, campania noastră de achiziții nu a fost așa de bună ca a celor de la ȚSKA, care au luat nouă jucători. Lotul nostru e foarte subțire acum”, a declarat Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT

Antrenorul de la CFR a vorbit atât despre adversarii din primul meci, cât și despre celelalte echipe din cadrul grupei A.

„Noi am avut obiectiv să ne calificăm în grupele Europa League, dar acum să vedem, va fi greu în condițiile actuale. Mi-a plăcut ce am văzut la ȚSKA, cred că au șanse foarte bune să se califice mai departe.

ADVERTISEMENT

Ei au jucători de la Watford, de la Nancy, noi am luat de la…Pe Roma îi știu foarte bine, dar nu îi cunosc deloc pe cei de la Young Boys. Dacă ȚSKA a bătut-o pe Basel așa ușor, mă gândesc că poate să îi bată și pe Young Boys”, a adăugat antrenorul ardelenilor.

Dan Petrescu: „Bulgaria ne-a luat-o înainte”

„Cum a zis și Alex Chipciu, Bulgaria ne-a luat-o înainte. Au două echipe în Europa League, nu știu când noi vom avea iar două echipe în Europa. În aceste meciuri, nu cred că jucătorii au nevoie de prea multă motivație, cum au nevoie în campionat”, a susținut Petrescu.

ADVERTISEMENT

Înainte de meciul cu CFR, antrenorul celor de la ȚSKA Sofia consideră că va avea un meci extrem de dificil, iar dacă le va lăsa spații ardelenilor, vor apărea probleme pentru echipa din capitala Bulgariei.

ADVERTISEMENT
Tags: