Fotbal intern

Dan Petrescu se teme de schimbarea de antrenor de la FCSB: ”Jucătorii își vor da viața”. Video

17.07.2020 | 14:14
Dan Petrescu se teme de schimbarea de antrenor de la FCSB Jucatorii isi vor da viata Video
ADVERTISEMENT

Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat se teme de schimbarea de antrenor de la FCSB efectuată chiar înaintea meciului direct din etapa a opta a play-off-ului.

”Anul acesta poate nu mai are aceeași intensitate sau interes, pentru că până acum juca locul 1 cu locul 2, dar acum FCSB a ieșit din lupta la titlu”, a spus tehnicianul ardelenilor.

ADVERTISEMENT

”Însă, ei trebuie să se califice în Europa, iar noi am rămas în lupta pentru titlu. Ambele echipe au obiective clar și atunci va fi un meci cu intensitate”, consideră el.

Schimbarea de antrenor de la FCSB îl îngrijorează pe Dan Petrescu

Referitor la schimbarea de antrenor făcută de Gigi Becali la FCSB, Dan Petrescu s-a arătat îngrijorat, deoarece consideră că jucătorii vor dori să-i arate noului tehnician de ce sunt în stare.

ADVERTISEMENT

”Tot timpul când la o echipă se schimbă antrenorul în primul meci jucătorii își dau viața să-i demonstreze noului antrenor ce calități au. Din punctul ăsta de vedere, pentru noi nu este bine. Nu știu dacă îi va ajuta și Laurențiu Reghecampf”, a comentat tehnicianul de la CFR Cluj.

”Cred că faptul că ei nu au asigurat locul de Europa League dă o încărcătură mai mare acestui meci. Mai ales că ei vor avea un meci foarte greu miercuri în finala Cupei. Un meci cu o echipă Sepsi cu jucători agresivi. Nu va fi o finală ușoară, dar presiunea există și la ei, și la noi”, a afirmat Petrescu.

ADVERTISEMENT

”Sper să nu fie o etapă decisivă pentru titlu, sper să jucăm ultimul meci cu trofeul pe masă, dar e posibil orice. Depinde ce vom face noi, pentru că noi vom avea un rezultat negativ va fi foarte greu să mai revenim”, a mai menționat el.

”Nu mă mai tem de nimic, nici de greșlile de arbitraj. La ce probleme am avut e posibil să fie la fel, e posibil să nu fie. Sincer, mi-aș dori dori să văd o greșeală foarte mare și pentru CFR Cluj, dar nu o să o am.

ADVERTISEMENT

Nu e decizia mea dacă să se întrerupă campionatul din cauza cazurilor de coronavirus, nu e problema mea. Eu am spus și când eram pe primul loc și acum că suntem pe doi nu sunt de acord cu oprirea competiției. Trebuie să se joace, fotbalul se joacă peste tot”, a încheiat Petrescu.

Partida FCSB – CFR Cluj, din etapa a opta a play-oof-ului, se va disputa sâmbătă, de la ora 21:00, pe Arena națională. Ardelenii au nevoie de victorie pentru a rămâne în lupta la titlu cu Universitatea Craiova.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 8,50 este cota pentru „x pauză / 1 final”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: