Fotbal intern

Dan Petrescu, nemulțumit că va juca ultimul meci din campionat în Bănie: „Nu mi se pare normal!”

16.07.2020 | 20:34
Dan Petrescu nemultumit ca va juca ultimul meci din campionat in Banie Nu mi se pare normal
ADVERTISEMENT

Dan Petrescu s-a declarat nemulțumit din cauză că ultimul meci al campionatului va fi în Bănie, cu Universitatea Craiova, și se poate juca chiar cu titlul pe masă.

Antrenorul CFR-ului este nemulțumit și din cauza arbitrajelor și crede că a fost dezavantajat de la reluarea campionatului.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu consideră că CFR Cluj are șansa a doua în lupta la titlu.

Dan Petrescu, nemulțumit din cauza returului din Bănie

Dan Petrescu a fost nemulțumit din cauza returului pe care CFR Cluj îl va juca în Bănie, cu Universitatea Craiova: „Nu sunt de acord, dar nu m-ar mai mira nimic. Eu n-am atacat pe nimeni din Craiova, dar ei da.

În primul rând m-a atacat un domn pe care nici nu știu cum îl cheamă, se tot întreba de salariul meu, Silvian Cristescu. Eu am făcut o groază de lucruri, pe care el nu o să le facă și nu le-a făcut el niciodată.

ADVERTISEMENT

Nu e corect nici că în ultima etapă să se joace echipa de pe locul 1, pe teren propriu, cu echipa de locul 2”.

„Dacă aveam VAR-ul era mai bine”

Dan Petrescu a continuat și a spus că era mai bine ca VAR-ul să fi fost inclus în Liga 1 încă din acest sezon, cel puțin pentru meciurile din play-off:

ADVERTISEMENT

„Nouă ni se iau puncte și goluri în play-off, fără să am niciun avantaj. Dacă avem o perioadă proastă, toată munca pe care am făcut-o se duce dracului.

Dacă aveam VAR-ul era mult mai bine, că mai greșesc și alții în străinătate, dar sunt corectați. Noi acum suntem cu șansa a doua. Eu n-am nimic cu nimeni, voiam să avem VAR și să nu ne certăm din cauza arbitrajelor”.

ADVERTISEMENT

„La CFR Cluj presiunea e mai mare decât la Barcelona sau la Real Madrid. Eu vreau să rămân aici, să continui ce am început”, a mai spus Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT