Fotbal international

Dan Petrescu și-a fixat un obiectiv îndrăzneț la Kayserispor: “Sunt mulțumit de ce am văzut”

10.01.2021 | 20:57
Dan Petrescu sia fixat un obiectiv indraznet la Kayserispor Sunt multumit de ce am vazut
ADVERTISEMENT

Dan Petrescu a devenit oficial antrenorul turcilor de la Kayserispor și imediat după ce a preluat echipa și-a fixat un obiectiv îndrăzneț, declarându-se mulțumit de ceea ce a văzut.

Tehnicianul care a câștigat ultimele trei titluri în Liga 1, aflându-se pe banca celor de la CFR Cluj, s-a declarat entuziasmat de aventura care îl așteaptă în Turcia.

ADVERTISEMENT

Misiunea va fi una dificilă, Kayserispor aflându-se în zona retrogradabilă a clasamentului, la 3 puncte distanță de primul loc care se salvează.

Dan Petrescu și-a fixat un obiectiv îndrăzneț la Kayserispor: “Sunt mulțumit de ce am văzut”

“Sunt entuziasmat, e prima dată când voi lucra la un club din Turcia. Aștept să începem treabă și sper să contribui la îndeplinirea obiectivului, salvarea de la retrogradare. În ultimele două săptămâni, am fost în contact cu oficialii clubului și am reușit să ne înțelegem.

ADVERTISEMENT

Am urmărit meciul de etapa asta (n.r. victoria lui Kayserispor cu 1-0 împotriva lui Yeni Malatyaspor). Sunt mulțumit de ce am văzut”, a declarat Dan Petrescu.

Contractul lui Dan Petrescu alături de clubul turc Kayserispor se întinde pe o perioadă de un an și jumătate, în care există și opțiunea de prelungire pentru încă un sezon. Debutul pe banca formației va avea loc pe 16 ianuarie, când se va duela cu Gaziantep, echipă care tocmai s-a despărțit de Marius Șumudică.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu ratează duelul cu Marius Șumudică

În mod normal duelul de pe 16 ianuarie dintre Kayserispor și Gaziantep, ar fi fost unul tactic 100% românesc însă Marius Șumudică a părăsit-o pe formația surpriză în acest sezon din Turcia.

După o serie senzațională de meciuri fără înfrângere, încheiată de Sivasspor în urmă cu mai bine de o săptămână, drumurile dintre cele două părți s-au despărțit. Nu însă fără un scandal între antrenorul român și președintele clubului.

ADVERTISEMENT

În prealabil Marius Șumudică primise și o ofertă de nerefuzat, din partea clubului Al-Shabab, unde mai activase din postura de antrenor în sezonul 2018-2019.

ADVERTISEMENT
Tags: