Sport

Dan Petrescu și-a stabilit viitorul: ”Doar rezultatele mă vor ține la CFR Cluj!”

CFR Cluj se îndreaptă spre cel de al cincilea titlu consecutiv de campioană a României, iar Dan Petrescu a vorbit despre viitorul său pe banca ardelenilor. Tehnicianul știe de ce are nevoie pentru un mandat cât mai lung.
04.04.2022 | 20:10
Dan Petrescu sia stabilit viitorul Doar rezultatele ma vor tine la CFR Cluj
ADVERTISEMENT

Dan Petrescu s-a consolat cu gândul că un mandat la echipa națională a României este tot mai puțin probabil, după trei tentative eșuate de a prelua banca ”tricolorilor”.

Dan Petrescu vrea să devină cel mai longeviv antrenor din primul eșalon

Cu Dan Petrescu antrenor CFR Cluj domină autoritar campionatul intern. Cu o singură excepție, sezonul 2019/2020, când titlul s-a jucat până în ultima etapă, ardelenii au controlat de la un capăt la celălalt întrecerea internă din 2017 încoace.

ADVERTISEMENT

La fiecare triumf, pe baca echipei a fost același antrenor – Dan Petrescu. Deși a fost tentat să dea curs ofertelor Federației Române de Fotbal, de a prelua echipa națională, acest lucru nu s-a materializat niciodată.

Au fost diverse motive care au împiedicat împlinirea marelui vis al tehnicianului campioanei CFR Cluj. Până la urmă și Petrescu pare să fi acceptat ideea că ”nu a fost să fie”.

ADVERTISEMENT

Antrenorul de 54 de ani și-a propus să devină cel mai longeviv antrenor din Casa Pariurilor Liga 1 și știe că atâta timp cât va avea rezultatele dorite de finanțatori, mandatul lui nu va fi întrerupt.

”Eu nu mai vreau să plec de la CFR Cluj! Nu are rost să mă gândesc în altă parte. Doar rezultatele mă vor ține, însă, aici. Dacă nu câștigi campionatul, ești în pericol! 

ADVERTISEMENT

Eu vreau să rămân cât mai mult la CFR Cluj, nu mă gândesc la nicio altă țară sau la altă echipă”, a spus Petrescu, în cadrul conferinței de presă de dinaintea meciului CFR Cluj- FC Argeș.

Ultima oară când numele lui a fost vehiculat ca potențial succesor al lui Mirel Rădoi pe banca echipei naționale a României a fost la începutul acestui an.

ADVERTISEMENT

FRF a negociat intens cu Ladislau Boloni, după ce patronul feroviarilor clujeni, Neluțu Varga, a refuzat categoric să-și lase tehnicianul la națională.

ADVERTISEMENT