Sport

Dan Petrescu, sincer după revenirea la CFR Cluj: „Eu și patronul alegem noul președinte!”

Dan Petrescu a vorbit despre revenirea la CFR Cluj și despre colaborarea cu patronul echipei.
31.08.2021 | 22:11
Dan Petrescu sincer dupa revenirea la CFR Cluj Eu si patronul alegem noul presedinte
ADVERTISEMENT

Dan Petrescu a vorbit despre situația de la CFR Cluj, despre jucătorii care au venit, dar și despre viitorul echipei, tehnicianul dorind să obțină performanțe bune și pe plan european.

Totodată, Dan Petrescu a vorbit și despre colaborarea cu patronul Neluțu Varga, pe care l-a lăudat și despre care a spus că va lua o decizie împreună cu el în privința noului președinte.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu și patronul Neluțu Varga vor alege noul președinte la CFR Cluj

Dan Petrescu a vorbit despre postul de președinte al echipei, decizia ocupării lui urmând să fie luată alături de patronul Neluțu Varga:  „Avem un program mai lung, am semnat pe trei ani și vrem să avem aceleași rezultate de până acum, dar să și ajungem până departe în cupele europene.

Vrem să ajungem cât mai departe posibil în Conference League, dar nu am nimic în contract legat de asta.

ADVERTISEMENT

Nu au fost atât de multe probleme, mă înțeleg bine cu patronul, au fost alte motivele pentru care am plecat. Chiar dacă am semnat azi, lucrurile erau clare de mai înainte, după ce plecase Șumudică”.

„Am mai semnat pe trei ani și la alte echipe, dar aici mă simt ca acasă, de-asta am și semnat. Nu știu ce s-a întâmplat în trecut și nu e problema mea ce s-a întâmplat cu antrenorul din trecut.

ADVERTISEMENT

Nu vorbesc despre jucători, joi voi avea o conferință de presă, dar nici atunci nu voi spune mai multe despre cine pleacă și cine rămâne.

Eu colaborez la orice cu patronul, nu voi face de capul meu, dar nici patronul nu o să decidă singur. Cu el vom alege președintele”, a mai spus Dan Petrescu, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Dacă aș fi primit o ofertă de la națională, aș fi fost acolo!”

Dan Petrescu a continuat și a recunoscut faptul că nu a primit nicio ofertă din partea naționalei României: „Culio va juca toate meciurile dacă poate. S-a spus despre el că e o ciorbă reîncălzită, dar poate să joace până la 40 de ani fără probleme. El a plecat din cauza problemelor de familie, nu din alte motive.

Eu eram surprins să aud că Florin Ștefan e liber, e un fundaș de perspectivă, iar Camora care e căpitanul și liderul nu poate juca pe toate fronturile toate meciurile, așa că avem nevoie de un tânăr de perspectivă care să joace.

Dacă aș fi fost ofertat de echipa națională, eram acolo, nu se punea problema. Nu am ezitat, pentru că patronul lui CFR Cluj a fost prea important în cariera mea de antrenor”.

„Nu e matematică la fotbal, avem un lot extraordinar, am demonstrat cu FCSB, iar jucătorii au arătat că au calitate, e un lot extraordinar de bun.

Sunt importante toate meciurile, am aflat multe lucruri și despre echipele din grupa Conference League”, a mai spus antrenorul campioanei României.

ADVERTISEMENT