Sport

Dan Petrescu, supărat pe jucători după U Craiova – CFR Cluj 2-0: “Este greu să avem pretenţii de titlu anul ăsta!”

Dan Petrescu a recunoscut superioritatea Craiovei după meciul pierdut de CFR Cluj de pe "Oblemenco". Antrenorul campioanei este supărat şi pe jucătorii săi.
11.02.2023 | 22:46
Dan Petrescu suparat pe jucatori dupa U Craiova  CFR Cluj 20 Este greu sa avem pretentii de titlu anul asta
Dan Petrescu antrenorul celor de la CFR Cluj. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a pierdut al doilea meci din SuperLiga, 0-2 cu Universitatea Craiova. Campioana României a suferit şapte înfrângeri în acest sezon, fapt îngrijorător pentru Dan Petrescu, care spune că e greu să iei campionatul cu atâtea înfrângeri.

Dan Petrescu, supărat pe jucători după U Craiova – CFR Cluj 2-0: “Pierdem împreună şi câştigăm împreună. Dar sunt puţin supărat pe ei”

“Bursucul” i-a urecheat şi pe jucătorii săi, spunând că aşteaptă mai multe de la ei în meciurile următoare. Antrenorul CFR-ului a fost fair play la final şi a recunoscut superioritatea oltenilor în acest meci:

ADVERTISEMENT

“Am început foarte bine azi, am dat şi gol, am avut şi fază de penalty. Cei de la Craiova au revenit, în repriza a doua a fost aşa, un joc confuz. Am făcut cadou primul gol. Cristi Manea mi-a zis că a dat în minge.

Creţu şi Nistor au făcut diferenţa când au intrat. Au jucat foarte bine. Suferim a doua înfrângere la rând, am mai avut asemenea momente. Orice meci pe care îl pierzi nu e bine. Per total, a meritat Craiova.

ADVERTISEMENT

Sunt dezamăgit de evoluţia jucătorilor mei. Toţi au fost sub nivel. Poate că am făcut şi eu ceva greşit. Pierdem împreună şi câştigăm împreună. Dar sunt puţin supărat pe ei. Când nu marchezi, este o problemă.

“Este greu să avem pretenţii de titlu anul ăsta dacă pierdem meciuri”

Avem mulţi atacanţi, Birligea a avut o ocazie incredibilă. Cel mai mult mă îngrijorează că luăm goluri, nu că nu dăm. Este greu să avem pretenţii de titlu anul ăsta dacă pierdem meciuri. Apărarea nu e cea care a fost.

ADVERTISEMENT

Sunt îngrijorat că pierdem prea multe meciuri. Nu ştiu când am pierdut şapte meciuri. Este o perioadă mai grea, dar mai sunt 15 meciuri. Avem şi Europa, avem şi Cupa României. Trebuie să tratăm 100%.

“Trebuie să fim mai buni, mai agresivi, cu mai multă dorinţă”

Meciul cu Lazio este joi, dar toţi jucătorii trebuie să dea mai mult. Bordeianu a jucat bine azi. Nici Cipi (n.r. Deac) nu a jucat mult, dar trebuia să fac o schimbare. Eu zic de foarte mult timp că se bat cinci sau şase echipe la titlu.

ADVERTISEMENT

Va fi un campionat mult mai interesant şi mai dramatic. Dacă o să jucăm ca azi, pierdem cu Lazio. Trebuie să fim mai buni, mai agresivi, cu mai multă dorinţă. Nu ştiu ce schimbări o să fac, o să vedem, nu vreau să vorbesc la cald”, a spus Dan Petrescu.


  • Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,27 este cota pentru „1 solist” la meciul FCSB – Universitatea Craiova 

ADVERTISEMENT
Tags: