Fotbal international

Dan Petrescu visează la calificarea în primăvara Europa League: ”Trebuie să batem pe Rennes pentru a ne păstra șansele”. Video

06.11.2019 | 17:27
Dan Petrescu viseaza la calificarea in primavara Europa League Trebuie sa batem pe Rennes pentru a ne pastra sansele Video
ADVERTISEMENT

CFR Cluj și Rennes se întâlnesc joi, de la ora 19:55, într-un meci extrem de important din grupa E a Europa League. Cu o victorie, campioana României ia o opțiune importantă în privința calificării în primăvara europeană. De cealaltă parte, francezii sunt în revenire de formă și nu au altă alternativă decât un succes în Gruia. Dan Petrescu e convins că trei puncte cu Rennes vor însemna enorm pentru elevii săi.

Dan Petrescu speră la accederea în primăvara Europa League: ”Trebuie să batem pe Rennes pentru a ne păstra șansele de a merge mai departe”

Antrenorul campioanei este convins că meciul cu Rennes de la Cluj Napoca va fi unul extrem de dificil. Petrescu consideră echipa franceză a fi favorită prin prisma bugetului, însă e convins că echipa sa are șanse la victorie. ”Dacă vom bate pe Rennes vom avea șanse. Trebuie să învinge mâine pentru că dacă Lazio bate pe Celtic, italienii vor intra serios în cărțile calificării. Noi avem apoi o deplasare foarte grea cu Lazio, apoi cu Celtic acasă. Va fi foarte dificil să ne calificăm”, a spus Petrescu la conferința de presă.

ADVERTISEMENT

În continuare, Dan Petrescu este de părere că toate rivalele din grupa de Europa League, Rennes, Lazio și Celtic sunt peste CFR Cluj din punct de vedere valoric. La asta contribuie, în viziunea ”Bursucului”, bugetul mult mai mare. ”Suntem în urmă cu vreo 40 de milioane. Raphinha a costat 20 de milioane. Despre ce vorbim aici? Când jucăm cu Clinceni suntem favoriți? Noi avem ultima șansă cu Rennes, Celtic, Lazio. Dacă ai bani, ai de toate. De aceea noi suntem în urma tuturor. Dacă facem rezultate, bravo băieților și bravo la toată lumea.”, a adăugat antrenorul ardelenilor.

Dan Petrescu, după remiza Slavie Praga cu Barcelona: ”Nu e nicio surpriză pentru mine”

Dan Petrescu a vorbit, în conferința de presă premergătoare meciului cu Rennes, și despre fosta rivală din play-off-ul Champions League, Slavia Praga. Acesta a spus că nu a fost surprins de remiza cehilor cu Barcelona.

”Pentru mine surpriza a fost că Barca a pierdut cu Levante. Nu e nicio surpriză pentru mine că Slavia a făcut egal. Nu era surpriză nici dacă Slavia bătea ieri pe Barcelona. Slavia merita să bată pe Barcelona în tur. Când am jucat cu Slavia aveam a doua șansă clar. Când vom avea si noi 40 milioane buget vom fi favoriți. Cu toate echipele din Europa cu care am jucat, noi am avut șansa a doua”, a spus Petrescu.

ADVERTISEMENT

Billel Omrani, convins că el și colegii săi vor da totul pentru victorie

Golgheterul european al CFR-ului, francezul Billel Omrani, este sigur că el și coechipierii săi vor face un meci mare cu Rennes și vor obține trei puncte. ”Rennes este o echipă foarte bună, dar şi noi suntem foarte buni şi vom face tot posibilul pentru a câştiga acest meci. Ei sunt obligaţi să câştige, pentru a se menţine în competiţie.

Suntem convinși că vin cu o stare de spirit bunp, dar şi noi trebuie să fim atenţi, să facem totul pentru a câştiga. Nu avem de ales, avem nevoie de trei puncte, vom încerca să dăm totul şi vom vedea după aceea cum stăm cu procentele. Trebuie să fim atenţi şi să jucăm bine şi cu Celtic” , a spus Billel Omrani.

ADVERTISEMENT
Tags: