News

Dan Puric, desființat de un jurnalist cunoscut: „Ne dau lecții de credință turnătorii și odraslele spirituale ale securității”

20.04.2020 | 17:31
Dan Puric desfiintat de un jurnalist cunoscut Ne dau lectii de credinta turnatorii si odraslele spirituale ale securitatii
ADVERTISEMENT

Dan Puric a scandalizat opinia publică din România cu declarația făcută al Realitatea PLUS în noaptea de Înviere. ”Haimanalele alea abia se pregăteau cu jos biserica, jos patriarhul”, i-a jignit Puric pe cei care au ars în incendiul de la Colectiv.

Dan Puric, criticat de jurnalistul Mircea Marian

În consecință, reacțiile violente la adresa lui Puric nu au încetat să apără. Printre contestatari, cunoscutul jurnalist Mircea Marian. Gazetarul a remarcat cum Dan Puric vorbește despre religie, deși îl acuză de faptul că a fost „turnător la Securitate” pe vremea lui Ceușescu.

ADVERTISEMENT

„Pe vremea când Ceaușescu demola biserici, turnătorul puric îi raporta la Secu pe ăi de crâcneau. Iar patronul spiritual al lui gușă c., generalul Iulian Vlad, se ocupa apoi să îi aresteze, să îi bată (dar fără urme, la ficați sau înveliți în covor) și, dacă era necesar, să îi omoare, discret :-P, pe cei care “făceau probleme“.

Acum, ne dau lecții de credință turnătorii și odraslele spirituale ale securității”, a scris Marian pe Facebook.

ADVERTISEMENT
Bisericile erau dărâmate pe vremea lui Ceușescu
Bisericile erau dărâmate pe vremea lui Ceușescu

Mai mult, jurnalistul a atacat postul TV Realitatea PLUS pentru că ar fi încercat să provoace un scandal, artificial, de dragul ratingului.

„Invitarea unui puric la TV – un ins care nu reprezintă pe nimeni, nu are nici o autoritate sau competență, iar în România mai sunt zeci de mii de țăcăniți care pot să spună monstruozități chiar mai îngrozitoare – arată cam care e strategia Realității, sub Gușă, creația securistului Iulian Vlad.

ADVERTISEMENT

Asta a fost dorința conducerii postului: ca în zilele de Paște, când nu sunt știri, să o pună de un scandal complet artificial.

Repet, în povestea asta, cuvintele cheie nu sunt Puric și Colectiv, ci Gușă, Securitate, PSD, scandal, propaganda rusă, Sputnik”, a completat jurnalistul.

ADVERTISEMENT

Dan Puric este un personaj extrem de controversat în România, fiind acuzat de multă lume că este „omul” Rusiei în această zonă.

ADVERTISEMENT