Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dan Șucu a dezvăluit primele de la Rapid. „Sunt cu 4 cifre! Cea mai mare va fi cu FCSB! Abia aștept să-mi ia banii”

Dan Șucu a vorbit fără perdea despre banii pe care îi pune la bătaie pentru jucători. Ce primă au rapidiștii la derby-ul cu FCSB.
04.11.2023 | 17:18
Dan Sucu a dezvaluit primele de la Rapid Sunt cu 4 cifre Cea mai mare va fi cu FCSB Abia astept sami ia banii
Dan Șucu, primă fără precendent la derby-ul FCSB - Rapid. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dan Șucu a explicat la FANATIK SUPERLIGA ce prime fără precedent au jucătorii Rapidului înainte de derby-ul cu FCSB. Patronul Rapidului îi motivează suplimentar pe „giuleșteni”.

Dan Șucu, mesaj clar înainte de derby-ul cu FCSB: „Jucătorii trebuie recompensați atunci când fac niște partide deosebite”

Dan Șucu a abordat la FANATIK SUPERLIGA un subiect de mare interes pentru jucătorii lui Cristiano Bergodi: „Noi avem acest sistem al premierilor încă de când am venit eu la Rapid. Exista și înainte. Eu nu m-am opus. Consider că jucătorii trebuie recompensați atunci când fac niște partide deosebite. Și acum, cu Universitatea Craiova, au avut o primă mare, cu patru zerouri. Dar acești bani se împart, bineînțeles, undeva la 27-28 de jucători”.

ADVERTISEMENT

Vicecampioana României este considerată de rivali cel mai puternic adversar și atunci când vine vorba de prime de joc: „Deci sistemul de premiere la Rapid este împărțit în trei. Avem o primă pentru echipele, să spunem, mai prost clasate cu care jucăm. Avem a doua treaptă de premiere pentru echipe precum Universitatea Craiova, unde, repet, prima a fost importantă, iar cea mai mare primă va fi cu FCSB-ul. Așa avem stipulat, cea mai mare primă este împotriva FCSB-ului”.

Dan Șucu va suplimenta însă prima: „Va fi una cu adevărat specială”

Patronul Rapidului însă merge și mai departe pentru a-i mobiliza pe jucători: „Mai mult decât atât, ținând cont și de actuala conjunctură, că suntem la cinci puncte de FCSB, prima, pe lângă că era cea mai importantă împotriva FCSB-ului, va fi una cu adevărat specială pentru marele meci împotriva echipei de pe locul 1”.

ADVERTISEMENT

Rapidiștii își vor încasa banii imediat după partida de pe Arena Națională: „Deci vor avea o primă mare. Vor avea o primă cum până acum nu au mai avut în acest campionat. O primă specială, băieții noștri și staff-ul. Da, repet, îmi va face mare plăcere ca această primă să plece din conturile mele a doua zi dimineață, după partida cu FCSB-ul.

Da, deci avem sistemul acesta de premiere și v-am spus, cea mai mare primă la noi în regulament este împotriva FCSB-ului. Băieții o primesc la o victorie împotriva FCSB-ului și de-abia aștept să-mi ia banii”.

ADVERTISEMENT

Acuză accidentările: „Vă spun în premieră. Stau cu inima cât un purice”

Dan Șucu e foarte dezamăgit că Rapid și-ai pierdut trei dintre cei mai buni jucători înainte de meciuri extrem de importante: „Este foarte greu. Este foarte greu când ai atâția jucători accidentați, pentru că până la urmă fiecare trei puncte contează.

Vă dați seama că stau cu inima cât un purice, dar așteptăm să vedem ce se întâmplă cu Petrila, un jucător aflat într-o formă fantastică, un jucător care, după părerea mea, este deja la nivel de echipa națională a României. Bineînțeles, nu fac eu selecția, Doamne ferește! Doar vă spun părerea mea că, la forma la care era Petrila, era un jucător foarte interesant și pentru naționala României. Este unul dintre jucătorii care face diferența în acest campionat, iar pentru noi este o pierdere foarte grea.

ADVERTISEMENT

Apoi, știți bine, îl avem pe Rrahmani, care s-a accidentat la echipa națională. Fără ca noi să avem vreo vină. Îl avem pe Emmers, și vă spun că mai durează încă minimum trei săptămâni până să-și revină. Deci vă dați seama, încă aproape o lună fără Emmers. Nu mai vorbesc de ceilalți jucători, practic unii dintre cei mai în formă trei jucători, Rrahmani, Emmers și Petrila, nu vor putea să ne ajute cu adevărat în acest final de an până în decembrie, iar pentru noi este o mare pierdere”.

Nu rata nicio ediție a FANATIK SUPERLIGA! Luni, marți și vineri, de la ora 10:30, Horia Ivanovici de așteaptă LIVE pe homepage-ul FANATIK.RO. Emisiunea e ÎN PREMIERĂ pe Facebook și YouTube de la 17:30.

Dan Șucu pune la bătaie o primă specială pentru derby-ul cu FCSB

ADVERTISEMENT
Tags: