Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adi Ilie și Vochin, dați pe spate de Rrahmani: “Cel mai bun din ultimii 5 ani”

Rapid a obținut o victorie spectaculoasă pe teren propriu în fața celor de la Politehnica Iași. Trupa lui Bergodi s-a impus cu 3-2 grație dublei înscrise de Ioniță. Cu toate acestea, jucătorul care a luat ochii tuturor a fost Rrahmani.
08.10.2023 | 21:35
Adi Ilie si Vochin dati pe spate de Rrahmani Cel mai bun din ultimii 5 ani
RAPID, tot mai sus! Ilie si Vochin, DATI PE SPATE de Rrahmani “CEL MAI BUN DIN ULTIMII 5 ANI”. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Bergodi este pe val în Giulești după ce Rapid a obținut încă o victorie în lupta pentru titlu. 3-2 a fost rezultatul final în confruntarea cu Poli Iași, iar giuleștenii ocupă locul 3 în clasament, la 7 puncte în spatele liderului FCSB. Rapid nu are nicio înfrângere în ultimele 5 partide.

Rapid se bate la titlu

“Rapid e o echipă mai degrabă spectaculoasă, decât eficientă, chiar dacă a câștigat puncte. Mi se pare în continuare o echipă dependentă de Giulești. Joacă acasă într-un fel, în deplasare în alt fel. E o problemă mentală până la urmă.

ADVERTISEMENT

La fel cum e o problemă mentală la Ioniță. Pentru asta merită felicitat Bergodi care a reușit să îi găsească PIN-ul și să îl facă să dea tot ce e mai bun din el. Eu nu l-am mai văzut pe Ioniță jucând așa de bine de pe vremea când evolua la Astra. A avut atunci meciuri bune.

Rapid a făcut niște transferuri foarte folositoare pentru echipă. Și-a adus un jucător sub vârstă, pe Borza. Au adus un atacant care mie îmi place foarte mult, pe Rrahmani”, a declarat Andrei Vochin.

ADVERTISEMENT

Rrahmani are 6 goluri în 6 meciuri

Rrahmani este numele aflat pe buzele tuturor iubitorilor de fotbal. Atacantul transferat la Rapid în acest sezon are 6 goluri în 6 meciuri. În ultima etapă, nu a reușit să înscrie, însă a făcut o fază superbă din care Ioniță a înscris în minutul 22. Rrahmani are 23 de ani și este din Kosovo.

“După meciul cu Petrolul, au făcut două transferuri, Rrahmani și Borza, care au rezolvat multe probleme. Și pe Braun l-au trecut din stânga, unde îl chinuiau, în dreapta, unde e postul lui. Au găsit și rezolvarea fundașului stânga și problema U21 unde juca Cârjan.

ADVERTISEMENT

Cârjan nu era familiarizat cu fotbalul de seniori și uite că au găsit acum o formulă cu Rrahmani și cu Ioniță în spate. Au forță ofensivă foarte mare, îl au pe Săpunaru care face echipă foarte bună cu Iacob. E portarul naționalei, i-au găsit loc lui Emmers în centru”, a declarat Valeriu Răchită.

“Rrahmani mi se pare foarte bun, util. Da, cam cel mai bun atacant adus în ultimii 5 ani, în momentul de față. Util pentru echipă, așa cum ați spus și voi Rapid și-a adus jucători care fac diferența. 

ADVERTISEMENT

Meritul lui Bergodi pentru Ioniță. Din ultimii 5 ani cred că e cel mai în formă jucător, cu cea mai bună calitate din superligă. Este un atacant tehnic, știe jocul și dă goluri, asta e cel mai important”, a spus Adrian Ilie.

În fiecare luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA se vede în direct și în exclusivitate, de la 10:30, pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Rrahmani e idol in Giulesti

 

ADVERTISEMENT