Sport

Dan Șucu, atacat după replica dată lui Gigi Becali! “Se umflă mușchii pe el și e bine să-l dezumflați”

După răspunsul dat la adresa lui Gigi Becali, Dan Șucu a fost imediat "taxat" de un om important din fotbalul românesc. Patronul Rapidului a fost criticat dur de acesta.
23.02.2024 | 10:03
Dan Sucu atacat dupa replica data lui Gigi Becali Se umfla muschii pe el si e bine sal dezumflati
Dan Șucu, "taxat" după răspunsul dat lui Gigi Becali. Sursa Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Dan Șucu a reacționat în premieră după ce Gigi Becali a adus acuzații de “omenie” după victoria Rapidului, scor 2-0 cu Hermannstadt, în etapa a 26-a din SuperLiga. Patronul giuleștenilor a fost taxat pentru declarația făcută.

Dan Șucu, atacat după replica dată lui Gigi Becali!

După ce i-a dat replica lui Gigi Becali, Dan Șucu a fost atacat vehement Florin Prunea. Fostul conducător din fotbalul românesc l-a criticat dur pe acționarul majoritar al Rapidului mai ales după afirmația despre Dan Nistor.

ADVERTISEMENT

“E bine că-i mai aduceți aminte și-l aduceți cu picioarele pe pământ pe domnul Șucu. Are niște momente din astea și e bine că-i aduceți aminte și-l treziți așa din când în când că se umflă așa mușchii pe el și e bine ca să-l dezumflați.

Cu ce drept tu, Dan Șucu, îl ataci pe Dan Nistor? Are o carieră ireproșabilă ca jucător și este unul din cei mai buni jucători ai actualului campionat. Și după vii și ne pozezi nouă… Pe bune? Vino puțin să ne explici și nouă să vedem cum este cu meciul ăsta care a fost”, a declarat Florin Prunea, la ProSport.

ADVERTISEMENT

Patronul Rapidului îi răspunde cu aceeași monedă lui Becali

Dan Nistor a ratat un penalty în startul partidei cu FCSB. Ștefan Târnovanu a fost la post și a respins mingea care a revenit la piciorul „veteranului” de la U Cluj. Totuși, execuția cu piciorul stâng al lui Dan Nistor a fost reținută, de asemenea, de portarul FCSB-ului.

Dan Șucu i-a răspuns cu aceeași monedă lui Gigi Becali. “Daca aș fi paranoic, m-aș gândi că toată povestea cu ‘omenia’ este o metodă de a distrage atenția. Pentru a nu ne concentra pe întrebarea ‘Cum de a putut un jucător atât de talentat, cum este Nistor de la ‘U’ Cluj, să execute faza loviturii de pedeapsă atât de stângaci’?

ADVERTISEMENT

De asemenea, daca aș fi patronul echipei respective, aș cere în mod cert explicații. Numai că această echipă este una dintre multele echipe conduse de primării, fără patron și, în concluzie, pe nimeni îndreptățit să solicite un răspuns. Totuși, pe antrenorul lor, îl considerăm un monument de cinste și seriozitate.

În lipsa patronului, garanția că acel club își apără corect interesul sportiv ne vine de la antrenor. Am însă convingerea că sistemul competițional cu Play-Off și Play-Out, dar și cu înjumătățirea punctelor, este extrem de favorabil promovării unei competiții sportive corecte și de aceea privesc foarte optimist viitorul fotbalului românesc.

ADVERTISEMENT

Optimist, dar vigilent! În încheiere, îmi face plăcere să mă alătur dumneavoastră, în a le ura băieților noștri multă baftă la Iași! Să dea Dumnezeu să se întoarcă și din capitala Moldovei victorioși, așa cum au făcut-o din capitala Ardealului!”, a spus Dan Șucu.

ADVERTISEMENT