Sport

Dan Șucu, cea mai dificilă decizie de când a venit la Rapid. „Când conduci o activitate, nu poți fi băiat bun”

Dan Șucu a dezvăluit care a fost cea mai dificilă decizie de când a venit la Rapid. Avertismentul pe care patronul l-a transmis jucătorilor
15.03.2024 | 09:23
Dan Sucu cea mai dificila decizie de cand a venit la Rapid Cand conduci o activitate nu poti fi baiat bun
Dan Șucu, cea mai dificilă decizie de când a venit la Rapid. „Când conduci o activitate, nu poți fi băiat bun”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cum se face ordine și disciplină la Rapid. Dan Șucu a comentat în exclusivitate la „Suflet de Rapidist” modul în care a fost tratat cazul Borza și Albu. Cei doi fotbaliști au mers în club, la Iași, după 1-3, cu Poli, deși se aflau în programul echipei.

Cea mai dificilă decizie luată de Dan Șucu la Rapid

Rapid a avut un moment de cumpănă în finalul sezonului Regulat. Giuleștenii au suferit o înfrângere drastică, la Iași, scor 1-3. Pe lângă acest eșec, conducerea alb-vișinie s-a trezit fără Andrei Borza și Alexandru Albu, care au fost pedepsiți pentru că au ieșit în club.

ADVERTISEMENT

„Lucrurile sunt extrem de simple. Am afirmat cu toții că Rapid dacă nu e încă va deveni e în drumul să devină cea mai serioasă și respectată echipă din România. Într-o echipă serioasă și respectată așa ceva nu se întâmplă.

Nimeni nu taie capul nimănui, dar dacă se întâmplă există penalitățile stipulate prin contract. Este ROIU care prevede toate lucrurile respective. Nu avem ce discuta. Trebuie să facem o diferență. Nimeni nu se așteaptă de la tine când conduci o activitate să fii băiat bun. Băieții buni sunt înțeleși greșit.

ADVERTISEMENT

Toată lumea se așteaptă să fii corect. Lucrurile sunt clare. Judeci cu aceeași măsură pentru oricare dintre jucători. Faci bine ai aceste rezultate, faci rău ai aceste penalități. Nu există altceva.

Chiar dacă Bădescu ar fi jucat prost e irelevant. Disciplina noastră e mai mult decât importantă. Noi am decis să mergem într-o anumită direcție, aia e direcția în care mergi. Dacă conduci o activitate, o firmă, trebuie să conduci pe baza exemplului personal.

ADVERTISEMENT

Dacă mă vezi pe mine la meci cu un pahar de băutură alcoolică în mână, dacă eu o să beau acolo, oricare dintre colegii mei are dreptul să bea. Dar dacă eu nu beau, nimeni n-are dreptul să se atingă de băutură în timpul unui joc. Lucrurile sunt foarte simple. Asta e direcția.

Asta e decizia. Vrem să fim serioși, ne comportăm serios. Vrem să fim respectați, trebuie să ne comportăm în așa fel ca să fim respectați. Există un exemplu. Toți trebuie să îl dăm.

ADVERTISEMENT

Nu contează dacă suntem acționari, președinte, antrenor sau organizator. Atâta timp cât aparținem clubului trebuie avem un comportament. Atenție! Să nu plecăm de la premisa că nu îmi place și mie un spriț (n.r. – Dar nu la stadion). Sau nu îmi place o bere.

Doar nu sunt habotnic. Nu sunt taliban. Sprițul chiar îmi place foarte mult, dar fiecare la locul lui”, a declarat Dan Șucu, în exclusivitate la „Suflet de Rapidist”, show care e live pe FANATIK.RO, marțea, de la ora 13:30.

ADEVARUL despre BANII CHELTUITI, de fapt, Rapid pe TRANSFERURI! | DEZVALUIRILE lui Dan Sucu

ADVERTISEMENT
Tags: