Sport

Dan Șucu iese la atac după accidentarea lui Jayson Papeau: ”Adevăratul agresor este centralul care tolerează așa ceva”

Jayson Papeau a părăsit terenul accidentat în partida Rapid - FC Botoșani, iar patronul Dan Șucu a lansat o serie de acuze la adresa arbitrului Adrian Cojocaru.
11.10.2022 | 11:44
Dan Sucu iese la atac dupa accidentarea lui Jayson Papeau Adevaratul agresor este centralul care tolereaza asa ceva
Jayson Papeau a părăsit terenul accidentat în partida Rapid - FC Botoșani, iar patronul Dan Șucu a lansat o serie de acuze la adresa arbitrului Adrian Cojocaru. Sursă foto: SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate că francezul a suferit o fractură pe fibulă, leziune a ligamentului tibiofibular anterior şi o leziune parţială grad II la deltoid şi la ligamentul anterior talofibular și va lipsi de pe teren aproximativ 4 luni.

Accidentarea lui Jayson Papeau l-a scos din minți pe Dan Șucu

Accidentarea gravă suferită de Jayson Papeau, dar mai ales faptul că agresorul Antoni Ivanov nu a primit decât un cartonaș galben, l-au enervat pe acționarul rapidist Dan Șucu, care nu înțelege de ce arbitrii au decizii diferite la faze asemănătoare, dând exemplu faultul dur asupra lui Ciprian Deac la partida UTA Arad – CFR Cluj, în care Damian Isac a fost eliminat.

ADVERTISEMENT

”Când am intrat în fotbal am zis că nu o să vorbesc prea curând despre arbitraje, desi toată lumea mi-a zis că în această zonă sunt cele mai mari probleme. Acum, însă, nu pot să tac atunci când văd ce se întâmplă. În față, cei de la FRF ne felicită pentru investițiile noastre, dar în spate am impresia că parcă ne sabotează.

Nu este posibil ca faze similare, unele chiar identice, să fie judecate cu măsuri atât de diferite. Nu cere nimeni să fie ajutat, ci doar să fie arbitrat corect. Vrem o normalitate în acest sens. Copiii aceia vin să câștige o pâine în fotbalul românesc, nu să li se rupă picioarele.

ADVERTISEMENT

Am văzut două faulturi care au pus integritatea sportivilor în pericol, la Papeau și Deac, dar deciziile au fost diferite. Să vină cineva să ne explice de ce se poate întâmpla acest lucru. Eu consider că, într-un astfel de caz, adevăratul agresor este centralul care tolerează așa ceva”, a declarat Șucu, pentru prosport.ro.

Papeau a plecat de la stadion în cârje

În minutul 20 al meciului cu FC Botoşani, Jayson Papeau a fost faultat dur din spate de Antoni Ivanov. Arbitrul Adrian Cojocaru nu a dat nici măcar cartonaş galben în primă fază, ci abia după ce a văzut gravitatea accidentării lui Papeau.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, specialiştii în arbitraj au susţinut că se impunea cartonaşul roşu pentru intervenţia lui Ivanov asupra lui Papeau. Cojocaru nu a verificat faza cu sistemul VAR şi decizia de pe gazon a rămas cartonaş galben.

FANATIK l-a surprins pe decarul Rapidului la finalul partidei în timp ce se deplasa în cârje și avea o orteză la picior. Antoni Ivanov, cel care l-a accidentat pe mijlocașul francez, a venit să discute cu Papeau și probabil să își ceară scuze.

ADVERTISEMENT

După episodul de la întâlnirea cu FC Botoșani, giuleștenii au luat foc și au prezentat pe site-ul oficial și alte greșeli făcute împotriva formațiie lui Adi Mutu. ”Este a patra etapă consecutivă în care Rapid este lovită de o greșeală de arbitraj care, chiar și demonstrată, nu ne va aduce absolut nimic înapoi”, notează ”vișinii”.

ADVERTISEMENT
Tags:
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse...
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse la cale pentru a păcăli persoane naive
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Cu cât se închiriază un garaj transformat în garsonieră, în UK. Are canapeaua faţă în...
Cu cât se închiriază un garaj transformat în garsonieră, în UK. Are canapeaua faţă în faţă cu chiuveta din bucătărie şi patul în pod
Cristi Tănase a depus actele de divorţ, după ce Adina Maria a obţinut...
Cristi Tănase a depus actele de divorţ, după ce Adina Maria a obţinut ordin de protecţie! Motivul din spatele scandalului uriaş
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a...
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea
Pleacă de la PRO TV după 30 de ani! A făcut-o când nimeni...
Pleacă de la PRO TV după 30 de ani! A făcut-o când nimeni nu se aștepta
Lavinia Pîrva, după anunţul divorţului la 7 ani de căsnicie cu Ştefan Bănică:...
Lavinia Pîrva, după anunţul divorţului la 7 ani de căsnicie cu Ştefan Bănică: Nimeni nu deţine pe nimeni!
Imagini cu casa lui Mihai Neșu. A construit-o în 3 ani și arată...
Imagini cu casa lui Mihai Neșu. A construit-o în 3 ani și arată spectaculos. „Nu e ușor să fii mereu pe șantier”
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește...
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie