Sport

Dan Șucu, mândru de fiul său: „Vestiarul l-a ales căpitan de echipă!”

Dan Șucu este mândru de fiul său, care este căpitanul echipei de tineret a Rapidului și despre care spune că vestiarul l-a ales lider al echipei.
07.09.2023 | 07:30
Dan Sucu mandru de fiul sau Vestiarul la ales capitan de echipa
Dan Șucu, mândru de fiul său. Sursă foto: fcrapid.ro
ADVERTISEMENT

Acționarul majoritar al Rapidului a explicat și motivul pentru care a desființat echipa a doua, spunând că pentru giuleșteni este mai importantă echipa de tineret, decât o echipă care joacă în Liga 3.

Dan Șucu, mândru de fiul său

Dan Șucu este mândru de fiul său, spunând că vestiarul l-a ales pe Dan Matei să fie căpitanul echipei de tineret a Rapidului, vorbind și despre desființarea echipei a doua. „Echipa a doua era o cheltuială nejustificată! Se pierdeau mulți bani, fără a obține performanțe notabile.

ADVERTISEMENT

Considerăm că un campionat de tineret organizat de FRF este mai importantă pentru noi decât să joace o echipă în Liga 3. Nu pot să vorbesc despre fiul meu într-un mod foarte obiectiv.

Omar El Sawy e într-o poziție pasageră, pe o perioadă determinată, după care va face pasul la echipa mare. Dan Matei își face treaba foarte bine, e fundaș central”.

ADVERTISEMENT

„Dan Matei e extrem de disciplinat!”

„Trebuie să fie în stare să treacă peste lucrurile care îi plac sau nu îi plac. Eu din câte știu, s-a votat în vestiar cine va fi căpitanul echipei.

E extrem de conștiincios. Speranța mea pentru copiii mei e că vor iubi fotbalul, vor iubi sportul și că se vor descurca și în decizii manageriale. Trebuie să învețe tot”, a continuat Dan Șucu, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Consider că regula U21 este una bună pentru fotbalul românesc, însă nu a fost un mod bun de a o implementa ca pe o obligativitate, motiv pentru care multe cluburi au refuzat să accepte regula.

Noi ne-am programat să participăm în toate competițiile la cel mai înalt nivel. Normal că pot să fie consecințe dacă Rapid nu trece de grupe.

ADVERTISEMENT

Dacă noi am făcut o investiție slabă, ne doare tare. N-a plătit primăria unui oraș, n-a plătit bugetul de stat, noi am plătit”, a mai spus Dan Șucu.

ADVERTISEMENT
Tags: