Sport

Dan Șucu surprinde după ce Rapid a picat cu CSA în Cupa României Betano: „Pentru mine, asta e Steaua”

Dan Șucu a surprins după ce Rapid a picat cu Clubul Sportiv al Armatei Steaua în Cupa României Betano și a spus care este pentru el „adevărata” Steaua.
06.09.2023 | 20:09
Dan Sucu surprinde dupa ce Rapid a picat cu CSA in Cupa Romaniei Betano Pentru mine asta e Steaua
Dan Șucu surprinde după ce Rapid a picat cu CSA în Cupa României Betano. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Acționarul majoritar al Rapidului a vorbit și despre obiectivul clubului în Cupa României Betano, spunând că i-ar face mare plăcere ca giuleștenii să joace în preliminariile cupelor europene din postura de câștigătoare a cupei.

Dan Șucu surprinde după ce Rapid a picat cu CSA în Cupa României Betano

Dan Șucu este de partea lui Gigi Becali și a spus că pentru el FCSB este „adevărata Steaua”, motivând răspunsul dat prin exemple concludente, vorbind și despre obiectivul Rapidului în Cupa României Betano, unde giuleștenii au picat în grupă cu CSA Steaua:

ADVERTISEMENT

„Mi-ar fi plăcut mai mult grupa CFR-ului. Pentru noi, cupa e foarte importantă. E foarte importantă! Ne-ar plăcea mult să mergem în preliminariile cupelor europene din ipostaza de câștigătoare a cupei”.

„Echipa cu performanța actuală e adevărata Steaua, adică FCSB! Cea care continuă, cea care are performanțe, cea care umple stadionul e FCSB. Am trecut și noi prin tot felul de contestări, mai erau 2-3 entități”, a mai spus Dan Șucu, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

Planul lui Dan Șucu după plecarea lui Marko Dugandzic

Marko Dugandzic a plecat de la Rapid, așa cum a dezvăluit în exclusivitate FANATIK, iar Dan Șucu a vorbit pentru FANATIK, spunând care este planul pentru a-l înlocui pe golgheterul echipei:

„Ne-am gândit în primul rând la binele jucătorului, la binele lui Marko, pentru că nu ne-am fi dorit să avem un fotbalist nefericit, să nu mai fie cu sufletul aici, să fie cu mintea în altă parte, deoarece a ratat o ofertă de o asemenea anvergură. Colegii mei mi-au spus că Dugandzic va lua un salariu din 7 cifre, deci, probabil, peste 1.000.000 de euro! Nu te întâlnești în viață mereu cu asemenea șansă…

ADVERTISEMENT

Cine suntem noi să refuzăm o astfel de oportunitate pentru un jucător care a făcut atâtea lucruri bune pentru Rapid? Vă dați seama cum l-am fi frustrat pe acest jucător, ce ar fi fost în sufletul lui, mai ales că acum două săptămâni am refuzat o ofertă din Turcia pentru Dugandzic”.

„Îl avem pe Rrahmani, un marcator pur-sânge. Mai ține-ți minte un nume, pe Stan, care este titular în atac la tineret. Un jucător promițător, o să auziți multe lucruri frumoase despre el. Se antrenează deja cu prima echipă și domnul Bergodi o să-i dea șanse.

ADVERTISEMENT

Acest Stan va fi o surpriză foarte plăcută. E foarte valoros. Deci stăm bine la capitolul atacanți și, dacă va fi cazul, vom mai aduce jucători după cum am demonstrat și în această vară. O vară fierbinte, cu transferuri reușite, pentru care colegii mei Daniel Niculae și Victor Angelescu chiar merită felicitări”, a mai spus Marko Dugandzic.


  • 7.00 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul “câștigător” în favoarea celor de la Rapid

ADVERTISEMENT