Sport

Alessandro Boglione, propietarul Kappa, spectator de lux la Rapid – Dinamo! Cu cine a văzut derby-ul din Giulești. Exclusiv

Alessandro Boglione, propietarul Kappa, patronul firmei de echipament sportiv al giuleștenilor, este spectator de lux la meciul dintre Rapid și Dinamo.
01.09.2023 | 21:56
Alessandro Boglione propietarul Kappa spectator de lux la Rapid  Dinamo Cu cine a vazut derbyul din Giulesti Exclusiv
Alessandro Boglione, spectator de lux la Rapid - Dinamo. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Robert Niță, analist FANATIK și moderatorul emisiunii „SUFLET DE RAPIDIST”, a văzut meciul din Giulești alături de Alessandro Boglione, propietarul firmei de echipament sportiv Kappa, și Dan Matei Șucu, fiul acționarului majoritar al Rapidului.

Alessandro Boglione, propietarul Kappa, spectator de lux la Rapid – Dinamo

Derby-ul dintre Rapid și Dinamo a atras pe stadionul Giulești foarte multe personalități, printre care și Alessandro Boglione, patronul firmei de echipament sportiv a rapidiștilor, Kappa.

ADVERTISEMENT

Acesta a văzut meciul din tribunele stadionului Giulești alături de Robert Niță și unul dintre băieții lui Dan Șucu, acționarul majoritar al Rapidului, care evoluează pentru echipa sub 17 a giuleștenilor.

„Am avut o negociere foarte bună cu Kappa, cu proprietarii de acolo. Am discutat cu dânșii un contract pe loc de un milion de euro. Adică prima noastră achiziție va fi în valoare de un milion de euro. Cumpărăm direct produse de la Kappa în valoare de un milion de euro. 

ADVERTISEMENT

Cei de la Rapid cu care lucrez au fost extrem de fericiți de ideea asta, este și o chestiune de superstiție, au câștigat campionatul cu Kappa în sezonul 1998-1999. 

Am negociat un preț extrem de bun pentru Rapid, care se va transforma într-un preț extrem de bun pentru fani. În felul ăsta, câștigă și Rapid, câștigă și fanii”, spunea Dan Șucu despre colaborarea Rapidului cu firma Kappa, conform gsp.ro.

ADVERTISEMENT
Robert Niță alături de Alessandro Kappa și fiul lui Dan Șucu
Robert Niță alături de Alessandro Boglione și fiul lui Dan Șucu

Derby-ul Rapid – Dinamo s-a desfășurat și în tribune

Derby-ul dintre Rapid și Dinamo a creat o adevărată emulație și în rândul fanilor, însă au existat și mai multe probleme înaintea confruntării. Liderul de galerie al Rapidului a dezvăluit pentru FANATIK motivul pentru care Jandarmeria a făcut un abuz împotriva lor.

Chiar la antrenamentul dinaintea partidei, câțiva fani ai Rapidului s-au luat la bătaie între ei, moment în care Cristi Săpunaru, căpitanul echipei, a intervenit în tribune pentru a-i despărți.

ADVERTISEMENT

Nici fanii lui Dinamo nu au scăpat de incidente, ieșind de pe stadion, pentru că li s-a confiscat coregrafia, care avea o aluzie rasistă la adresa rivalilor, iar forțele de ordine au dat și cu gaze lacrimogene.

ADVERTISEMENT