Sport

Editorial Boanchiș: Domnule Șucu, aveți grijă să nu ceară PRO TV schimbare la “Imperiul leilor”!

Editorialistul Fanatik, avertisment pentru Dan Șucu după startul modest de campionat al Rapidului, care a culminat cu eșecul de la Voluntari, 1-2.
08.08.2023 | 11:13
Editorial Boanchis Domnule Sucu aveti grija sa nu ceara PRO TV schimbare la Imperiul leilor
Rapid a pierdut luni la Voluntari. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Am avut săptămâna trecută câteva succese la periferia cupelor europene și iarăși ne dăm mari. O să mă prefac că citez un clasic și o să pun ghilimele. “Paranoia e și pentru paduchi”.

Răzvan Ioan Boanchiș, concluzie după Voluntari – Rapid 2-1: “Rapid are conducere emancipată și antrenor elegant. Lipsesc doar rezultatele”

Echipele alea pe care le-am învins noi sunt niște larve care nu vor atinge vreodată fazele adulte ale cupelor europene. Adevărata imagine a trosbalului băștinas este alta.

ADVERTISEMENT

Rapidul la centenar și Dinamo la 75 de ani. La o sută de ani, Rapidul cel popular are conducere emancipată și antrenor elegant. Lipsesc doar rezultatele.

Despre tentativele de patroni ajunși la Dinamo am tot scris în FANATIK și voi mai scrie, dar nu azi, pentru că de această corvoada mă scutește clasamentul. Dinamo e pe ultimul loc și cea mai mare performanță, în acest sezon, ar fi să retrogradeze de pe penultimul.

ADVERTISEMENT

Răzvan Ioan Boanchiș, dezamăgit de Dan Șucu: “Singurul patron din Liga I care poate fi concediat”

Despre Rapid n-am scris de mult. Domnule Șucu, așa se întâmplă când dai lecții la “Imperiul leilor”, dar ți-ai pierdut coama! Iei bataie la Voluntari.

După succesele pe care le aveți în fotbal, domnule Șucu, nu m-ar mira să vă cheme PRO TV la marginea studioului și să ceară schimbare.

ADVERTISEMENT

Sunteți singurul patron din Liga I care poate fi concediat. Rapidul corporatist e un chix până acum și va fi și pe viitor. În fotbalul românesc, domnule Șucu, nu te impui. În fotbalul românesc te adaptezi. Sau vii cu mulți bani.

Răzvan Ioan Boanchiș: “Nici Rotaru de la Craiova, nici Iftime de la Botosani nu s-au adaptat”

Nici Rotaru de la Craiova, nici Iftime de la Botoșani nu s-au adaptat, și ei fac pe specialiștii cosmopoliți, vorbesc despre altceva, în loc să tacă despre ce nu știu, însă au investit.

ADVERTISEMENT

Dumneavoastră, domnule Șucu, ați fost mai decent decât ei, dar nici n-ați “băgat bani în fotbal”, cum se zice pe aici, pe la noi, pe “tăpșanul pravalatic”.

ADVERTISEMENT
Tags: