News

Dan Șucu, patronul Rapidului, la discuții în sediul PNL din Modrogan. Negocieri pentru Primăria Capitalei?

Dan Șucu, finanțatorul echipei Rapid, la sediul PNL din Aleea Modrogan. Ce a declarat omul de afaceri la ieșirea de la întâlnirea cu liberalii
11.03.2024 | 15:35
Dan Sucu patronul Rapidului la discutii in sediul PNL din Modrogan Negocieri pentru Primaria Capitalei
Principalul investitor al echipei Rapid, Dan Sucu, la ieșirea din sediul PNL din Bucuresi / Foto:Inquam Photos, Sabin Cirstoveanu
ADVERTISEMENT

Dan Șucu, finanțatorul echipei de fotbal Rapid, a sosit, luni, la sediul PNL din București, alimentând speculațiile că se află în discuții pentru o candidatură la Primăria Capitalei.

Speculații privind o candidatură a finanțatorului Rapidului

Dan Șucu, acționarul majoritar al echipei Rapid, s-a deplasat luni, la orele prânzului, la sediul Partidului Național Liberal din Aleea Modrogan. Faptul că finanțatorul Rapidului a ajuns la sediul PNL a alimentat speculațiile potrivit cărora Dan Șucu reprezintă un as în mâneca PNL-PSD pentru o candidatură la Primăria Capitalei.

ADVERTISEMENT

Unde, potrivit unui sondaj publicat, luni, de Nicușor Dan, bucureștenii l-ar prefera pe Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5.  Pe Facebook a apărut o filmare cu Dan Șucu jungând la sediul din Modrogan.

Oameni din sport, racolați de politicieni

Numele lui Dan Șucu a fost vehiculat ca fiind „în cărți” pentru a fi un contracandidat al lui Nicușor Dan. Sau la Primăria Sectorului 1. De altfel, alături de Șucu a apărut și numele fostului fotbalist Ionuț Lupescu, care a fost testat de PNL în sondajele pentru Primăria Capitalei.

ADVERTISEMENT

„Ne-am uitat şi am căutat să vedem acei oameni care au în spate un background, inclusiv managerial. Ionuţ Lupescu a făcut parte din staff-ul UEFA, a gestionat un buget de 5,5 miliarde pe an şi l-a gestionat foarte bine. S-a întors cu credenţiale foarte bune din această funcţie.

Eu îl evaluez, ca de altfel pe toţi cei care au făcut performanţă în sport, ca oameni care au disponibilitatea să se sacrifice pe sine pentru a-şi îndeplini un anumit obiectiv.

ADVERTISEMENT

Face parte din ‘generaţia de aur’ şi la acea vreme ‘generaţia de aur’ a făcut istorie. Eu consider că este o persoană foarte bună pentru a fi testată şi sondată în acest moment. Vedem ce zic bucureşteni”, a declarat recent președintele PNL, Nicolae Ciucă.

La ieșirea de la sediul PNL, Dan Șucu le-a declarat reporterilor: „Nu am primit nici o ofertă. Am venit să discutăm despre probleme economice”.

ADVERTISEMENT