Sport

Dan Şucu şi soţia lui, stil şi rafinament la Centenarul Rapidului! Mesaj de speranţă pentru fani: “Sunt nou aici. Depinde de mine ce se va întâmpla în viitor!”

Dan Şucu şi soţia lui, Diana, au fost o prezenţă rafinată şi discretă în tribunele Giuleştiului pentru sărbătoarea de Centenar! Patronul Rapidului a transmis un mesaj de speranţă pentru fani.
26.06.2023 | 12:38
Dan Sucu si sotia lui stil si rafinament la Centenarul Rapidului Mesaj de speranta pentru fani Sunt nou aici Depinde de mine ce se va intampla in viitor
Dan Şucu şi soţia lui, stil şi rafinament la Centenarul Rapidului! Mesaj de speranţă pentru fani: "Sunt nou aici. Depinde de mine ce se va întâmpla în viitor!". Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Rapid a sărbătorit cu fast Centenarul. Fanii Giuleştenilor au fost prezenţi în număr mare pe noul stadion, acolo unde a fost organizat un eveniment grandios de la care nu au lipsit marii campioni ai Rapidului.

Dan Şucu şi soţia lui, stil şi rafinament la Centenarul Rapidului: “Depinde de mine ce se va întâmpla în viitor!”

Dan Şucu şi soţia lui, Diana, au fost printre VIP-urile cele mai aşteptate la Centenar. Cu o seară înainte, cei doi au atras toate privirile la dineul organizat de club, iar la ceremoniile de la stadion, au fost exemple de discreţie şi stil.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă este omul care conduce Rapidul, având din această vară 70% din acţiunile clubului, Dan Şucu nu a epatat la Centenar. Ba mai mult, s-a ferit să vorbească prea mult spunând doar că viitorul depinde de el, nu şi trecutul:

“Suntem aici în seara asta ca să onorăm trecutul, o sută de ani de existență a Rapidului. Azi sărbătorim tot ce a fost până acum, de mâine ne ocupăm de prezent și de viitor.

ADVERTISEMENT

La mulți ani, Rapid, pentru cei 100 de ani! Nu vreau să vorbesc pentru că sunt nou aici. Depinde de mine ce se va întâmpla în viitor!”, a spus Dan Şucu.

Dan şi Diana Şucu, la dineul organizat de Rapid
Dan şi Diana Şucu, la dineul organizat de Rapid

Diana Şucu, prezenţă elegantă la Centenar: “La mulţi ani, Rapid!”

Diana Şucu este prezentă la fiecare meci al Rapidului de pe teren propriu şi nu avea cum să lipsească de la sărbătoarea clubului. Soţia patronului din Giuleşti a purtat o rochie alb-vişinie, în culorile clubului şi a transmis un mesaj pe reţelele de socializare:

ADVERTISEMENT

“La mulți ani, Rapid”, a transmis Diana Șucu, pe Instagram. La Centenar a fost prezent şi fiul Dan Matei Şucu. El evoluează la una dintre grupele de juniori de la Rapid.

Diana Şucu, în tribunele stadionului Giuleşti. Sursa: Instagram Diana Şucu
Diana Şucu, în tribunele stadionului Giuleşti. Sursa: Instagram Diana Şucu

Petrecerea s-a încheiat după miezul nopţii

Soţii Şucu au fost o prezenţă discretă în lojele stadionului Giuleşti, la Centenar. Cei doi nu au ieşit în evidenţă, nu au făcut băi de mulţime cu fanii, într-o sărbătoare în care reflectoarele erau pe eroii care au scris istorie pentru clubul giuleştean.

ADVERTISEMENT

Petrecerea de la stadionul Giuleşti s-a întins până după miezul nopţii. Artiştii care au întreţinut atmosfera sunt Connect-R, Horia Brenciu, Damian Drăghici sau Delia, galeria Rapidului fiind la înălţime şi de această dată.

  • 70% din acţiunile Rapidului sunt deţinute de Dan Şucu
  • 8000 de fani au fost prezenţi în tribunele arenei din Giuleşti
ADVERTISEMENT