Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dan Şucu şi Victor Angelescu, în cantonamentul Rapidului după scandalul torţelor din Giuleşti: “Am avut discuţii cu jucătorii!”

Victor Angelescu i-a vizitat în cantonament pe jucătorii Rapidului împreună cu patronul Dan Șucu și a dezvăluit ce mesaj le-a transmis acestora.
15.03.2024 | 12:52
Dan Sucu si Victor Angelescu in cantonamentul Rapidului dupa scandalul tortelor din Giulesti Am avut discutii cu jucatorii
Victor Angelescu și Dan Șucu i-au vizitat pe jucători în cantonament după apariția scandalului în care sunt implicați președintele Daniel Niculae și suporterii. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Atmosferă tensionată la Rapid înaintea partidei cu Farul din prima etapă a play-off-ului SuperLigii. Liviu Ungurean „Bocciu”, liderul suporterilor”, a fost reținut pentru 24 de ore, iar președintele Daniel Niculae e cercetat în stare de libertate într-un dosar privind traficul de materiale pirotehnice.

Dan Șucu și Victor Angelescu i-au vizitat pe jucătorii Rapidului în cantonament: „Trebuie să se concentreze doar pe partea sportivă”

În aceste condiții speciale, de tensiune maximă, băieții lui Cristiano Bergodi au fost vizitați în cantonament de Dan Șucu și Victor Angelescu, doi dintre acționarii clubului giuleștean. Ei le-au transmis jucătorilor să se concentreze doar pe partea sportivă, fiindcă meciul cu Farul e unul foarte important în economia a ceea ce va urma în play-off.

ADVERTISEMENT

„Ați fost împreună cu domnul Șucu în cantonament… Cum i-ați simțit pe băieți, cât de afectați sunt de tot ceea ce s-a întâmplat ieri la Rapid?”, a deschis moderatorul Cristi Coste discuția cu Victor Angelescu la FANATIK SUPERLIGA, emisiune transmisă LIVE pe FANATIK.RO în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

„I-am simțit bine… Ei trebuie să se concentreze pe meciul de azi, este un meci extrem de important, este începutul play-off-ului, este un alt campionat… Trebuie să fim foarte concentrați, vom avea zece finale, trebuie să dăm totul și să ne îndeplinim obiectivul.

ADVERTISEMENT

Eu i-am simțit bine. Sper să fie bine și în seara asta. Nu pot să vă spun dacă sunt afectați de ce s-a întâmplat ieri, dar eu la antrenament i-am simțit bine. Am avut discuții cu ei și cred că trebuie să se concentreze doar pe ce înseamnă partea sportivă.

Noi ne vom ocupa de partea administrativă, vom colabora cu orice organ și sper ca în curând să se închidă acest lucru”, a declarat Victor Angelescu la FANATIK SUPERLIGA, emisiune disponibilă și în premieră pe canalul de YouTube Fanatik și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 17:30.

ADVERTISEMENT

Victor Angelescu: „Nu trebuie să confundăm clubul Rapid cu suporterii!”

„Din câte știți  dumneavoastră, se intenționează ceva bannere, inscripții, la meciul de diseară aduse de către jucători?”, a vrut să afle și Alin Buzărin direct de la sursă dacă Rapidul pregătește vreo formă de protest după ancheta declanșată de autorități împotriva fanilor.

„Nu știu. Noi nu pregătim nimic. Dar încă o dată vă spun, nu trebuie să confundăm, suporterii sunt suporteri, clubul e club. Noi ca și club nu pregătim nimic, ne focusăm pe meci, dar nu pot să vă spun eu ce pregătesc suporterii.

ADVERTISEMENT

Nu cred că avem de ce să vină în acest moment jucătorii cu vreun mesaj. Este o anchetă, trebuie să lăsăm organele să-și desfășoare ancheta cum cred dânșii. Noi o să colaborăm dacă va fi nevoie, deși clubul Rapid nu este parte implicată.

Mai multe decât știți dumneavoastră nu știm nici noi, decât ce au făcut dânșii public. Suntem de acord să se respecte legea și vom colabora”, a mai spus Victor Angelescu, acționarul minoritar al Rapidului, la FANATIK SUPERLIGA.

Dan Şucu şi Victor Angelescu, în cantonamentul Rapidului

ADVERTISEMENT